Yeni Projeler

YeniA Beylerbeyi satışta! Yeni proje! 

YeniA Beylerbeyi projesinde satışlar başladı. Peki YeniA Beylerbeyi'nde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

YeniA Beylerbeyi projesi, YeniA Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa ediliyor. Megakentin gözde lokasyonlarından birinde yükselen YeniA Beylerbeyi'nde 38 adet konut yer alıyor. 

Projede 3 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen tiplerde konutlar yer alıyor. YeniA Beylerbeyi'nde konut teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

YeniA Beylerbeyi projesinde tüm konutlarda balkon yer alıyor. Ayrıca projede, bahçe kullanımlı ve dubleks konut seçenekleri de yer alıyor. 

Projedeki 3+1'lerin net alanı 110 metrekareden, 4+1'lerin net alanı da 140 metrekareden başlıyor. 

4 blok halinde inşa edilen projede yükseklikler 4 kat ve 6 kat olarak değişiyor. Blokların her katında 2 konut yer alıyor. 

YeniA Beylerbeyi  projesinde, kapalı yüzme havuzu, hamam, fitness salonu ve sauna gibi birçok farklı sosyal donatı alanı bulunuyor. Ayrıca, daire sahiplerine kapalı otopark imkanı da sunuluyor. 

Proje, Üsküdar Beylerbeyi'nde Türkiye Futbol Federayonu Tesisleri'nin olduğu cadde üzerinde, Beylerbeyi stadyumunun hemen yanı başında hayata geçiriliyor. 

Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları 43 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: https://yeniayapi.com

Tel: 0 216 275 77 77 

VillaBlu’da vade farksız 12 ay taksit fırsatıyla hemen teslim!

KİPTAŞ Mihmandar projesi yarın teslim ediliyor!

Özak Dragos ön talep topluyor! Yeni proje!