Kent Haberleri

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Yenikapı ve Kadıköy-Bandırma feribot seferleri için en uygun online bilet sistemi üzerinden satış yapmaktadır

320 TL’den başlayan Yenikapı Bandırma feribot fiyatları promosyon sınıfı biletler arasındadır. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Yenikapı ve Kadıköy-Bandırma feribot seferleri için en uygun online bilet sistemi üzerinden satış yapmaktadır. Ancak, İDO'da esnek bir fiyatlandırma politikası bulunduğundan, sefer günü yaklaştıkça bilet fiyatları da yükselmektedir. Bu sebeple, daha ekonomik bir seyahat için biletlerinin daha önceden alınması önerilmektedir. İşte Yenikapı-Bandırma feribot seferleri için düzenlenen fiyatlar…

Yenikapı Bandırma sefer saatleri

Yenikapı’dan Bandırma’ya haftanın her günü 07:45, 15:00, 09:00, 12:00,  16:00 ve 19:00 saatlerinde sefer düzenlemesi yapılmıştır. Kadıköy’den Bandırma’ya ise haftanın her günü  08:30, 12:30, 15:30 ve 19:30 saatlerinde sefer düzenlenmiştir.  Bandırma'dan Yenikapı'ya haftanın her günü 07:45, 15:00, 09:00, 12:00, 16:00 ve 19:00 saatlerinde sefer düzenlenmiştir.

Yenikapı Bandırma feribot fiyatları 

Örnek vermek gerekirse Yenikapı-Bandırma feribot seferleri için sefer gününden 3 gün önce 320 TL olan bilet fiyatı, sefer gününden 1 gün önce ekonomi sınıfında 340 TL'ye yükselmekte ve business sınıfında ise 380 TL'ye kadar çıkabilmektedir. 

Yenikapı-Bandırma İDO feribot seferleri 

Bandırma İDO seferleri şuan ilkbahar yaz tarifesine uymaktadır. İDO'nun resmi web sitesinde güncel sefer bilgileri yer almaktadır. Dolayısıyla sefer hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler İDO'nun kurumsal web sitesine bakmalılardır. Bandırma İDO seferleri ve fiyatları resmi web sitede güncel haliyle bulunmaktadır.

Yenikapı-Bandırma sonbahar için İDO Feribot Seferleri fiyatları 

Bandırma Yenikapı-Bandırma Kadıköy İDO seferleri fiyatları İDO tarafından uygun şekilde belirlenmiştir. Bu fiyatlar anlık olarak değişmekte olduğu için sürekli kontrol edilmesi gerekmektedir. Şu an için Bandırma Yenikapı-Bandırma Kadıköy  İDO seferleri 170 TL ve 250 arasında fiyatlandırılmaktadır. Biletleri indirimli almak isteyen yolculara erken rezervasyon önerilmektedir. Böylece daha indirimli fiyatlarla bilet almak mümkündür. Güncel fiyatları telefonla öğrenmek için  İDO Çağrı Merkezi'ni 0850 222 44 36 aramalısınız. 

Feribota zam geldi! İDO feribot bileti fiyatlarına zam gelecek mi? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti 2.4 milyarı aştı!