Ulaşım

Yenikapı-Kirazlı metro hattında bakım çalışması yapılacak! Seferler gecikmeli olarak gerçekleşecek...

Yenikapı-Kirazlı metro hattında yapılacak ray bakım çalışmaları nedeni ile 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferler gecikmeli yapılacağı belirtildi.

Yenikapı-Kirazlı metro hattında yapılacak ray bakım çalışmaları nedeni ile  5 Ağustos tarihine kadar 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferler gecikmeli yapılacağı kaydedildi.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda ray bakım çalışması yapılacağı da belirtildi.

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Yapılan duyuru kapsamında, çalışmalar nedeni ile bugünden itibaren 5 Ağustos'a kadar 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferlerin gecikmeli yapılacağı, saat 06.00 itibarı ile de seferlerin normale döneceği ifade edildi.

Metronun özellikleri nelerdir?

İstasyonlar tipik olarak trenlerin içinde basamak bulunmayan yüksek platformlara sahiptir ve tren ile platform arasındaki boşlukları en aza indirmek için özel yapım trenler gerektirir. Tipik olarak diğer toplu ulaşım araçlarıyla entegredirler ve genellikle aynı toplu taşıma yetkilileri tarafından işletilirler.

Marmaray ve metro aynı şey mi?

İstanbulun Metrosu. Halkalı - Gebze Marmaray Yüzeysel Metro Hattı, 63,50 km uzunluğundaki Gebze - Haydarpaşa ve Sirkeci - Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 km uzunluğundaki Marmaray'ın birleştirilmesiyle oluşmaktadır.

İBB, Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu'nun yapımı için 5. kez Cumhurbaşkanlığı'na başvurdu!

Metro İstanbul personel alımı yapacak! 

Metrolife Kirazlı'da 3 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler 3 ay sonra!

İstanbul Metro personel alımı yapacak...