13 / 05 / 2024

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Fuarı 30 Ekim'de kapılarını açıyor!

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Fuarı 30 Ekim'de kapılarını açıyor!

Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı'nın önemine inandıklarını belirten Tüm-Yenilenebilir Enerji Derneği Başkanı Tamer Ateş, fuarın Antalya için önemli bir kazanım olduğuna işaret etti.



Bu yıl 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı hakkında Tüm Yenilenebilir Eneıji Derneği'ni ziyaret eden Agoras Fuarcılık Genel Müdürü Mehmet Dükkancı bilgi alışverişinde bulundu. Antalya sınırları içerisinde 1500'e yakın otel ve tatil köyünün bulunduğunu hatırlatan Dükkancı, kendi elektriğini üretmek isteyen başta turizm, inşaat sektörü ve çiftçilerimiz olmak üzere tüm sektörleri fuara katılmaları için bilgilendirdiklerini ve fuara katılımın bu sene en üst seviyede geçmesi için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Tüm Yenilenebilir Enerji Derneği Başkanı Tamer Ateş, fuarın Antalya için önemli bir kazanım olduğuna işaret etti. Dükkancı, "Fuarın büyümesi için gösterilen çabalar son derece önemlidir" dedi. 


Destek istedi "Tamer Ateş'in de fuarda yer alarak katılımcılara bir sunum yapması ve tecrübelerini aktarmasını istiyoruz" diyen Mehmet Dükkancı, destek beklediklerini belirtti. Ateş, fuara gerekli desteği vereceklerini ifade ederek, "Antalya'yı geleceğe taşıyacak bu tür etkinliklerin her zaman önemli olduğunun bilincindeyiz" dedi. Agoras Fuarcılık Kurumsal İlişkiler Direktörü Tolga Karakayah ise geçen seneden edindikleri tecrübeyle, bu sene yapılacak olan fuara çok daha iyi hazırlandıklarını belirterek; "Gerek kurumsal gerekse bireysel birçok kişiye görüş alışverişinde bulunduk. Her 15 günde bir fuarla ilgili tüm yenilikleri firmalarla paylaşıyoruz. Firmalara yaptığımız bilgilendirmeler ve görüşmeler sayesinde fuarımız her yıl biraz daha zenginleşiyor" dedi. 


Antalya Akdeniz Manşet 


Geri Dön