05 / 05 / 2024

Yenilenen Göktürk Meydanı açılıyor!

Yenilenen Göktürk Meydanı açılıyor!

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, ikinci kez Göktürk esnafı ile bir araya geldi. Eyüp Belediyesi Göktürk Hizmet binasında düzenlenen kahvaltılı toplantıda,   Başkan Kavuncu, esnafın isteklerini dinledi



Başkan Yardımcısı Sedat şžahin, Göktürk Kemerburgaz'dan sorumlu Koordinatör, Meclis Üyesi Adem Koçyiğit'in de hazır bulunduğu toplantıda Başkan, ilçedeki vizyon projeleri ve çalışmaları aktardı.   Göktürk ve Kemerburgaz'ın İstanbul'un çekim noktası olacağını vurgulayan Başkan,   çevre düzenlemelerinin en kısa zamanda biteceğini açıkladı.

Göktürk'te Cumartesi Günü 5 Açılış Var...

Önümüzdeki   Cumartesi 28 Mayıs'ta yenilenen Göktürk Meydanı , yeni yapılan Cumhuriyet Caddesi'ndeki Atatürk Büstü ve yeni yapılan   çamlık 1, çamlık 2 parklarıyla, Ali Rıza Özderici Lisesi portatif spor salonu açılışlarının yapılacağını vurgulayan Başkan Kavuncu,   'Tüm halkımızı bu açılışlara davet ediyorum... İstanbul'un en nezih yerleşim birimlerinden Göktürk'te yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla sürecek' dedi.

 


Geri Dön