28 / 04 / 2024

Yenişehir Park Evleri'nde 140 bin TL'ye! Son 10 konut!

Yenişehir Park Evleri'nde 140 bin TL'ye! Son 10 konut!

Uygunlar İnşaat tarafından Kurtköy Yenişehir'de inşa edilen Yenişehir Park Evleri projesi 2009 Haziran'da sahiplerine teslim edildi



Uygunlar İnşaat tarafından Kurtköy Yenişehir'de inşa edilen Yenişehir Park Evleri projesinin yapımı 2006 yılının Kasım ayında başlamıştı. 2009 Haziran'da sitenin yapımı tamamlandı ve konutlar sahiplerine teslim edildi. 2 blokta 72 konuttan meydana gelen Yenişehir Park Evleri'nde satışı süren son 10 daire kaldı.

Yenişehir Park Evleri'nde kalan son bir adet 2+1 konut 140 bin TL'ye satılıyor. Bu konutun alanı 109 metrekare. 9 adet 125 metrekarelik 3+1 konutların fiyat aralığı ise 160 bin TL ile 200 bin TL arasında.

Yenişehir Park Evleri'nde ING Bank'tan yüzde 25 peşinatla, 120 aya kadar yüzde 1 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

Kurtköy Yenişehir'de 7 bin metrekare alan üzerine kurulan Yenişehir Park Evleri'nin toplam inşaat alanı 9 bin 700 metrekare.

Yenişehir Park Evleri'nde; çocuk oyun alanları, basketbol sahası, 24 saat güvenlik, kapalı devre kamera sistemi, otopark, yürüyüş parkurları, yeşil alanlar ve kamelyalar bulunuyor.

Yenişehir Park Evleri'nde konutlar İstikbal marka mobilyalarıyla birlikte dayalı döşeli olarak teslim ediliyor.

Evlerde banyo mobilyaları ve ankastre mutfak eşyaları da bulunuyor.

Yenişehir Park Evleri'nin bina özellikleri arasında görüntülü diafon sistemi, yangın uyarı sistemi, kesintisiz güç kaynağı, radye jeneral temel ile c25 beton, katlar asmolen döşeme, cephe mantolama, çift asansör, fotoselli aydınlatma sistemleri bulunuyor.

Neden cazip?
1) Metrekare bazında fiyat uygun.
2) Hemen teslim olduğu gözönüne alınırsa toplam fiyatlar mantıklı.
3) Sabiha Gökçen Havalimanaı'na yakınlığı önemli bir avantaj.
4) Aydos Ormanları'na yakınlığı dolayısıyla havası gayet temiz bir noktada.
5) Anlaşmalı banka var. Biraz peşinatı yüksek olanlar kira öder gibi ev sahibi olabilir.

Tebernüş Kireçci

0216 359 47 60-61
0532 322 12 24
www.uygunlarinsaat.com

Basında yer alan diğer haberler;

Hemen teslim, dayalı döşeli ev arayanlar için
Uygunlar İnşaat tarafından Kurtköy Yenişehir'de inşa edilen Yenişehir Park Evleri, evine hemen yerleşmek isteyenler kadar uygun fiyat arayışında olanlar için de ideal projelerden biri olarak görünüyor. Yapımına Kasım 2006'da başlanan ve Haziran 2009'da tamamlanan projede satın alınan konutlar sahiplerine teslim edilmiş durumda. 2 blokta 72 konuttan meydana gelen Yenişehir Park Evleri'nde satışı süren son 10 daire kalmış durumda.
Yenişehir Park Evleri'nde satışa çıkarılan dairelerinden biri 109 metrekarelik 2+1. Fiyatı ise 140 bin TL. Geriye kalan 9 daire ise 125 metrekarelik 3+1 konutlardan oluşuyor. Fiyat aralıkları ise 160 bin TL ile 200 bin TL arasında.
Ankastre mutfak eşyaları da var
Yenişehir Park Evleri'nin dikkat çeken bir diğer özelliği de dairelerin İstikbal marka mobilyalarıyla birlikte dayalı döşeli olarak teslim edilmesi. Evlerde ayrıca banyo mobilyaları ve ankastre mutfak eşyaları da bulunuyor.
Projeden ev sahibi olabilmek için ING Bank'tan yüzde 25 peşinatla, 120 aya kadar yüzde 1 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor.
7 bin metrekare alanda 9 bin 700 metrekarelik inşaat alanıyla projelendirilen Yenişehir Park Evleri'ndeki sosyal donatılar ise çocuk oyun alanları, basketbol sahası, 24 saat güvenlik, kapalı devre kamera sistemi, otopark, yürüyüş parkurları, yeşil alanlar ve kamelyalardan oluşuyor.

NEDEN CAZİP?
- Fiyatları metrekare bazında uygun.
- Hemen teslim olduğu gözönüne alınırsa toplam fiyatlar mantıklı.
- Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı önemli bir avantaj.
- Aydos Ormanları'na yakın olması projeyi sağlıklı yaşamı önemseyenler için ideal kılıyor.
- Anlaşmalı bankanın olması önemli avantaj. Peşinat yüksek tutulduğunda kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Tebernüş Kireçci


Geri Dön