27 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim?

Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim?

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Toplam 1.100 tane daireden meydana gelen Kadıköy Yenitepe konut projesi 21 katlı 4 blok olarak tasarlandı. Peki Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim?



Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor, fakat önce kısaca proje hakkında bilgi verelim. Satışları devam eden proje İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor.


Kadıköy Yenitepe projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede  Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa  İnşaat imzası ile yükseliyor.


Yenitepe Kadıköy Rezidans 'ta 1+1 konutlar  467 bin TL, 2+1 konutlar 640 bin TL, 3+1 konutlar 952 bin TL, 4+1 konutlar ise 1 milyon 403 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesi yapılan Fikirtepe Kadıköy Yenitepe projesinde kalan kısım banka kredisi ile ödeniyor ve 120 aya varan vade yapılabiliyor.


Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim?

Kadıköy Yenitepe Residence projesinin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede kuaför, kuru temizleme, market, fitness merkezi, sauna, güvenlik, açılır kapanır tavanlı yüzme havuzu, otopark, restoranlar, vitamin bar gibi alanlar mevcut. 


Fikirtepe  Yenitepe Kadıköy  iletişim 

Telefon numarası: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön