GYO

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu onaylandı!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu Esenyurt Belediyesi tarafından resmen onaylandı. İşte ayrıntılar...  

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İnnovia 4 projesi ile ilgili açıklama yaptı. 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, geçtiğimiz Ekim ayında İnnovia 4 projesinin ruhsatının yenilenmesi, şirkete yenileme ruhsatının düzenlenmesi ve kat irtifakının kurulması amacıyla Esenyurt Belediyesi'ne başvuru yapıldığını duyurmuştu. 

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesinin ruhsat başvurusu ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi ve son durum...

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu Esenyurt Belediyesi tarafından resmen onaylandı. 

Şirketten konuyla ilgili yapılan son dakika açıklamasında, Esenyurt Belediyesi tarafınca başlatılan bölge imar düzenlemesi ve uygulaması kapsamında 2945 Ada 72 (eski 59) parselinde içinde olduğu bölge imar uygulamasının eksiksiz tamamlandığı ve Esenyurt Tapu Kadastro Müdürlüğünce 121475 yevmiye numarası ile tescil edildiği belirtildi. 

Bu şekilde Innovıa 4 projesi için mahkeme kararlarının çözüldüğüne dikkat çekilen açıklamada yeni imar durumunun Yeşil GYO tarafından alındığı ifade edildi.

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin inşaat ruhsatı resmen yenilendi. İnnovia 4, 2945 Ada 72 Parsel (Eski-59 Parsel) de 117 bin 487 metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. 6 bin 653 konut ve 175 adet ticari üniteden oluşan projenin ruhsatı böylece onaylandı.  

Innovia 4 projesi, E-5 ve E-6 otoyollarına 1'er kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 14 bin konutluk Innovia Projesinin son etabı olan Innovia 4, Esenyurt'taki merkezi konumuyla ön plana çıkıyor. 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Innovia-4 Projesine ait 16.11.2022 tarih 56986 sayılı Esenyurt Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne Ruhsat yenileme başvurumuz Esenyurt Belediyesi tarafından onaylanmıştır. 

Esenyurt Belediyesi tarafınca başlatılan bölge imar düzenlemesi ve uygulaması kapsamında 2945 Ada 72 (eski 59) parselinde içerisinde bulunduğu bölge imar uygulaması eksiksiz olarak tamamlanmış olup, Esenyurt Tapu Kadastro Müdürlüğünce 121475 yevmiye numarası ile tescil olmuştur. Böylelikle Innovıa 4 projesi için mahkeme kararları çözülmüş olup yeni imar durumu tarafımızca alınmıştır.  

2945 Ada 72 Parsel (Eski-59 Parsel) de 117.487 m2 üzerinde inşaatı tamamlanacak olan 6.653 Konut ve 175 Adet Ticari üniteden oluşan Innovia-4 projemizin inşaat ruhsatı yenilenmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur. Saygılarımızla.

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 açıklaması: İcradan satış gerçeği yansıtmıyor!