28 / 04 / 2024

Yeşil GYO, Innovia 4'ü satışa çıkardı, rotayı Anadolu'ya kırdı!

Yeşil GYO, Innovia 4'ü satışa çıkardı, rotayı Anadolu'ya kırdı!

Innovia projelerinden sonra rotayı Anadolu'ya da çevirme kararı alan Yeşil GYO'nın gireceği kentler arasında kuzeyde Samsun, İç Anadolu'da Konya ve Ankara'nın da yer aldığı pek çok kent olacak  



Innovia projelerinden sonra rotayı Anadolu'ya da çevirme kararı alan Yeşil GYO'nın gireceği kentler arasında kuzeyde Samsun, İç Anadolu'da Konya ve Ankara'nın da yer aldığı pek çok kent olacak.

Yeşil GYO, Esenyurt 'ta özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük konut projelerinden biri olarak nitelendirilen Innovia 'nın 4'üncü etabını satışa çıkardı. 4 bin 750 konutun yer aldığı projede metrekare fiyatları 1.550 lira'dan başlıyor. 2011 sonuna kadar İstanbul'da iki yeni projeyi daha hayata geçirmeyi planlayan şirket, İstanbul dışındaki kentler için de yeni projeler planlıyor. Bu projeleri 'Innovia EkoVillageVilla' markasıyla tanıtmaya hazırlanan Yeşil GYO'nun hedef coğrafyaları ise Ankara, Samsun, Gebze, Konya, Balıkesir ve İzmit'ten oluşuyor.
4'üncü etabını satışa çıkardıkları Innovia için 'lokasyona çok özel bir proje' sözlerini kullanan Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Innovia'ların en büyük ve son etabı olacak bu proje sonrasında yeni yatırımlara hazırlandıklarını ifade etti. Yeşil, 'İstanbul'da iki yeni projeyi hayata geçirmek üzere çalışmalarımız sürüyor. İstanbul'daki rotalarımız Büyükçekmece ve Silivri olacak.   Ancak, artık Anadolu'ya da yönelmeyi düşünüyoruz. Bu konuda incelemelerimiz son hızla sürüyor. Anadolu 'da gerçekleştireceğimiz projeleri 'Innovia Eko Village' isimli villa projeleri çatısında toplayacağız. Yatırım yapmayı planladığımız lokasyonlar arasında Ankara, Samsun, Gebze, Konya, Balıkesir ve İzmit gibi noktalar yer alıyor' diye konuştu.

Toplam gelir 2.3 milyar lira
Yeşil GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya ise, Innovia'yı Türkiye 'de ilk kez özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla marka konutla buluştuğu proje olarak nitelendirdi. Innovia 'nın 1, 2 ve 3'üncü etaplarında büyük bir satış başarısı yakaladıklarını belirten Gökkaya, Aralık 2013 itibariyle teslim etmeye başlayacakları Innovia 4 ile 4 bin 750 aileyi daha hayallerinin eviyle kavuşturacaklarını ifade etti. Böylece Innovia'da toplam 14 bin adetlik konut sayısına ulaşacaklarını kaydeden Gökkaya, Innovia'yı şu sözlerle tanımladı: '1 milyon 200 bin metrekare toplam satılabilir alana sahip bir proje. 375 bin metrekare arazi üzerine inşa edildi. Innovia projesinin tamamının toplam satış geliri 2.3 milyar lira. 4'üncü etaptan beklenen gelir,   975 milyon lira. 140 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edilecek olan Innovia 4 'ün içinde 33 bin metrekare ticari alan yer alacak.'

SİL TAKSİT KAMPANYASI
Yeşil GYO, Innovia'nın son etabında 'Sil Taksit' isimli bir kampanya başlattı. Işık Gökkaya, Innovia 1, 2 ve 3 'ün satış döneminde arkadaşlarıyla birlikte ev sahibi olmak isteyen beş ailenin Innovia 'dan ev alması durumunda bir evin de hediye edildiğini hatırlatarak, “Sil Taksit, Dostlarla Birlikte konseptiyle başlatılan bu özel fırsatın devamı niteliğinde. Buna göre Innovia projesinden ev sahibi olunduğunda, arkadaşınız da Innovia 'dan ev aldığında sizin iki taksitiniz siliniyor. Ayrıca peşin ödeme yapan ev sahiplerine de ödedikleri bedelin yüzde 1 'i iade ediliyor' dedi.  

HANGİ DAİRE NE KADARA SATILIYOR
Innovia 'nın son fazı 4. etabında 49-59 metrekare aralığında 1+1 daireler, 91-122 metrekare aralığında 2+1 daireler ve 120-135 metrekare aralığında 3+1 daireler yer alıyor. Metrekare fiyatı dairelerin özelliklerine göre kademeli olarak yükselen dairelerin ortalama metrekare fiyatı ise 1.550 TL 'den başlıyor.    

Daire tipi  Fiyat (Başlangıç - TL )
1+1  79.000
2+1  139.000
3+1  179.000


Geri Dön