27 / 04 / 2024

Yeşil GYO'dan ayrılma hakkı kullanımı açıklaması!

Yeşil GYO'dan ayrılma hakkı kullanımı açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ayrılma hakkı kullanımı ile ilgili açıklama hakkında açıklama yaptı...



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ayrılma hakkı kullanımı ile ilgili açıklama hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO'nun 4 Aralık 2019 tarihinde yapmış olduğu özel durum açıklaması ile duyurulduğu üzere Yönetim Kurulumuz Genel Kurul'u 30. Aralık 2019 tarihinde olağanüstü genel kurul toplantısına çağırmış olup gündem maddeleri içerisinde yurt satışının önemli nitelikte işlem olması nedeniyle ayrılma hakkının kullanımın nasıl olacağı detaylı olarak belirtildi. 

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 04.12.2019 tarihinde yapmış olduğu özel durum açıklaması ile duyurulduğu üzere Yönetim Kurulumuz Genel Kurul'u 30.12.2019 tarihinde olağanüstü genel kurul toplantısına çağırmış olup gündem maddeleri içerisinde Yurt satışının önemli nitelikte işlem olması nedeniyle ayrılma hakkının kullanımın nasıl olacağı detaylı olarak belirtilmiştir. Yapılacak genel kurul toplantısında anılan işlemlerin onaylanmaması halinde  gerçekleştirilmiş olan işlemler Şirketimizi herhangi bir kayba uğratmaksızın geri alınacağını pay sahiplerimize ve yatırımcılarımıza saygıyla duyururuz.
 


Geri Dön