28 / 04 / 2024

Yeşil İnşaat İnnovia Park ödeme!

Yeşil İnşaat İnnovia Park ödeme!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Park

Firma bünyesinde sunulan imkanlarla daire sahibi olunabilen Yeşil İnşaat İnnovia Park ödeme bilgisine göre 100 aya kadar faizsiz vade yapılabiliyor...




Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer aldığı İnnovia Park projesi  Yeşil GYO  tarafından hayata geçirildi. Bölge olarak İstanbul-Beylikdüzü'nde yer alan İnnovia Park projesinin satış süreci devam ediyor. Dairelerde satış fiyatlarının minimum 95 bin liradan başladığı Yeşil İnşaat İnnovia Park ödeme bilgisine dahilinde birden fazla ödeme seçeneği sunuluyor. Yeşil İnşaat İnnovia Park ödeme tablosu 'nun ayrıntıları şöyle: 



Yeşil İnşaat İnnovia Park ödeme: 


-Daire tutarının yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar banka kredisi kapsamında 120 aya kadar vadelendiriliyor. 


-Yeşil İnşaat İnnovia Park ödemeleri 'nde sunulan bir diğer seçenekte ise firma bünyesinde 100 aya kadar vade imkanı sunuluyor ve bu vadelendirme süresince faiz uygulanmıyor.



Aynı zamanda daire alan herkese 10 bin TL tutarında yatırım çekinin sunulduğu İnnovia Park projesinde bu çek, yeni daire alımlarında fiyat avantajı sağlıyor. İnnovia Park 'ta açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness-spa alanı, basketbol, tenis ve voleybol sahaları, çocuk oyun alanları ve seyir terasları gibi sosyal alanlar yer alıyor.




Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi, No:23 Beylikdüzü-İSTANBUL

0212 414 08 00

http://www.yesilgyo.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön