30 / 04 / 2024

Yeşil Yaşam Merkezi için düğmeye basıldı!

Yeşil Yaşam Merkezi için düğmeye basıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, Mimaroba 'da yükselecek 255 bin metrekarelik Yeşil Yaşam Merkezi için düğmeye bastı. Merkezde suni gölet de olacak



Büyükçekmece Belediyesi, Mimarsinan Koyu 'ndan başlayarak yaklaşık 255 bin metrekarelik alana yayılan yeni bir yaşam merkezi oluşturuyor. Büyük bir orman içerisinde oluşturulacak Yeşil Yaşam Merkezi 'nde kültür merkezi, düğün salonları, cafeteryalar, restoranlar ve sosyal donatı alanlarının yer alacağını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün “Yaşam merkezinde suni gölet   inşa edilecek. İnsanlarımız günü sportif ve sanatsal etkinliklerini gerçekleştirebilecek ” dedi.

‘CAZİBE MERKEZİ OLACAK '

çalışmaları inceleyen Başkan Akgün “Mimaroba da yapımına başladığımız dev yaşam merkezi tamamlandığında İstanbul 'un değil Türkiye 'nin   cazibe merkezi olacak ” dedi. Yeşil dokusu ve hayata geçirilecek sosyal alanlarıyla bir ilke imza atacaklarını belirten Başkan Akgün “Yeşil Merkez 'de inşa edilecek proje mimari yapısıyla da göz doldurarak diğer belediyelere örnek olacak ” diye konuştu.
Star


Geri Dön