Yeni Projeler

Yeşilbayır Çankaya Evleri’nde 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla 2+1! Teslimler 1 ay sonra!

Başkent Ankara’da hayata geçirilen Yeşilbayır Çankaya Evleri’nde yer alan konutların fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlıyor. 240 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Yeşilbayır Çankaya Evleri, Ankara Mamak'ta yükseliyor. 4 blok olarak inşa edilen Yeşilbayır Çankaya Evleri’nde toplam, 240 adet lüks konut yer alıyor. 

Satış sürecinin devam ettiği Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.  Halit Boğa İnşaat imzası taşıyan projenin teslimlerinin 1 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Arsa alanı 10 bin metrekare olarak belirtilen Yeşilbayır Çankaya Evleri’nde yer alan konutların alanları 100 metrekare ile 140 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Peki Ankara Yeşilbayır Çankaya Evleri’nde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Yeşilbayır Çankaya Evleri’nde yer alan konutlar için kredi imkanı sağlanıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtlar ve Yeşilbayır Çankaya Evleri projesi ile ilgili merak edilen detaylar…

Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlıyor. Yeşilbayır Çankaya Evleri’nden konut sahibi olmak isteyenler kredi kullanabiliyor. 

Ankara Yeşilbayır Çankaya Evleri’nde pilates salonu, fitness salonu, basketbol-voleybol-futbol sahaları, trambolin,  açık ve kapalı çocuk oyun alanları, oyun havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Ayrıca söz konusu projede, yürüyüş ve koşu yolları, açık hava spor aletleri, bisiklet parkurları ve bisiklet park alanları da mevcut.

Okuma köşesi, masa tenisi salonu ve satranç salonu alanlarına da yer verilen Yeşilbayır Çankaya Evleri’nin teslimlerinin 1 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Telefon: 0532 764 09 45

Sakarya’da kira fiyat ortalaması, Türkiye’nin altında kaldı!

Her şeye rağmen konut!

Altın mı, gümüş mü? İslam Memiş 2024'ün kralını açıkladı!