Ticari

Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul'da 130 bin liraya!

Still İstanbul

Yeşilyurt İnşaat tarafından 2008 yılında temeli atılarak yapımına başlanan İstanbul Still Evleri projesi Altın Proje Türkiye Konut Ödülleri yarışmasında 'Orta apartman site' ve 'çağdaşlığa saygı' ödüllerini aldı.

133 konutluk Still İstanbul projesinde yaşam geçtiğimiz yılın sonunda başladı. Kurtköy'de 13 bin metrekare  alana kurulan Still İstanbul'da 6 blok 7 katlı olarak inşa edildi. Projede satışı devam eden konutların alanları 66 ile 161 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 130 bin liradan başlıyor, 264 bin liraya kadar yükseliyor. Projede hemen teslim edilen konutların yüzde 25'lik peşinat kısmı 4 taksit halinde ödeniyor. Kalan konut bedeli için bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.
Still İstanbul, E-5 üzerinden gelirken, Kartal Köprüsü ile Pendik Köprüsü arasında E-5"e 8 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. Projenin ortak alanlarında çok amaçlı salon ve hobi odası, yetişkin yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, basketbol alanı, fitness  center, sauna, çocuk oyun alanları yer alıyor.

0216 482 48 73-74
http://www.stillistanbul.com/
info@stillistanbul.com