28 / 04 / 2024

Yeşim Erçetin, Acarkent'teki evinde icra krizi yaşadı

Yeşim Erçetin, Acarkent'teki evinde icra krizi yaşadı

Emre Matraş'tan boşanma arifesindeki Yeşim Erçetin, Acarkent'teki evinde icra krizi yaşadı! Matraş'ın kredi borçları yüzünden haciz memurları kapısına dayandı  



Matraş Deri'nin veliahtı Emre Matraş ile boşanmak üzere olduğu Yeşim Erçetin arasındaki sular durulmuyor. Ayrılık kararı aldıktan sonra Acarkent'teki evinde kalmaya devam eden Erçetin'in, başı icra memurlarıyla derde girdi. Emre Matraş'ın kredi borçlarını ödememesi nedeniyle, Yeşim Erçetin'in evine önceki gün icra memurları geldi. Kapısına gelen icra memurlarıyla tartışan Erçetin, sinir krizi geçirdi.

10 GÜN EK SÜRE ALDI
Olaya tanık olan avukatlar tarafından güçlükle sakinleştirilen Yeşim Erçetin, haciz işlemlerinin başlatılmasını önleyerek, 10 günlük ek süre talebini icra memurlarına kabul ettirdi. çalışmadığı için maddi sıkıntı içinde olduğu söylenen Yeşim Erçetin, borçlarını ödemesi için Emre Matraş'a ulaşamaya çalışıyor. Matraş ise telefonlara çıkmıyor.

Matraş'ın çapkınlık turu
06.01.2011Ekranlarda 'Beş parasızım, çocuklarımın okul taksitlerini bile ödeyemiyorum' açıklamaları yapan Emre Matraş, Yeşim Erçetin'den resmen boşanmadan yeni sevgilisi ile gezmeye başladı.

BİZİ çEKMESİNLER
Önceki akşam, manken Senem Öykü ile Bebek'te görülen Matraş, daha sonra soluğu Beyoğlu'ndaki Eelence'de aldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen çift, çıkışta gazetecileri görünce huzursuz oldu. Görevlilere 'Gazetecilere söyleyin, lütfen çekmesinler' diye rica eden Emre Matraş, bu girişiminden sonuç alamayınca lüks otomobiline binip gitti. Sevgilisi de taksiyle mekandan ayrıldı. İkili, daha sonra Taksim meydanında buluştu.
Sabah/Başak çokan

 


Geri Dön