Genel

Yet Yapı ’dan 85 bin TL ’ye! Hemen teslim!

Yet Yapı"nın Beylikdüzü Yakuplu"da inşa ettiği Mimoza, Erguvan, Menekşe ve Lale Konutları projelerinde konut fiyatları 85 bin TL"den başlıyor¦

Yet Yapı"nın inşa ettiği Mimoza, Erguvan, Menekşe ve Lale Konutları projeleri Beylikdüzü Yakuplu"da hayata geçirildi. Projelerde binalar 9 katlı olarak inşa edildi.

Yet Yapı"nın projelerinde yaşam 2000 yılında başladı. Toplam 120 konuttan meydana gelen Yet Yapı projeleri İTÜ ve YTÜ onaylı zemin etütlü, rayda temel ve tünel kalıp sistemleriyle inşa edildi.

Yet Yapı projelerinde 87 metrekare 1+1 konutlar 85 bin TL"ye, 121 metrekare 2+1"ler 115 bin TL ila130 bin TL"ye, 152 metrekare 3+1 konutlar 145 bin TL"ye, 181 metrekare 4+1"ler ise 190 bin TL"ye satılıyor. Ödemeler banka kredisiyle yapılabiliyor.

Mimoza Konutları"nda kapalı ve açık otopark, çocuk oyun parkı, site güvenliği, dış cephe dıştan ısı izolasyonu, jeneratör, çelik daire kapıları, ütü ve çamaşır odası, yangın alarm sistemi, yangın merdiveni, özel yangın kapısı, her blokta yeterli kapasitede su deposu, tenis kortu, yüzme havuzu, doğalgaz kombili ısıtma sistemi, çift asansör, jakuzili banyo bulunuyor.

Mimoza Konutları projesi Migros çarşı, CarrefourSA, Real, Tüyap gibi dev alışveriş, kültür ve fuar merkezlerine komşu konumda inşa edildi. Mimoza Konutları zemin etüdleri, Geoteknik Mühendislik Aşž tarafından yapıldı ve İ.T.Ü. İnşaat Fakültesi Geoteknik Anabilim Dalı tarafından kontrol edilip onaylandı. Proje radye jeneral temel ile tünel kalıp sistemiyle inşa edildi.

www.yetyapi.com.tr

0212 876 16 88


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com