Kent Haberleri

Yılbaşı alışverişi yapacaklar mutlaka okuyun! Siber Güvenlik Uzmanı uyardı! Türlü türlü yöntemleri var!

Peki online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli? İşte yeni yıl alışverişi yaparken siber dolandırıcıların tuzağına düşmek istemeyenler için 10 kritik öneri!Yeni yıla sayılı günler kala pek çok kişi zamanın kısıtlı olması nedeniyle sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak ya da  misafirlerini ağırlayacağı görkemli bir yılbaşı sofrası kurmak için online alışverişe yöneliyor

Pratik olması ve zaman kazandırması nedeniyle pek çok kişinin tercih ettiği online alışveriş,  indirimli fiyatları kıyaslamak, dükkan dükkan gezmeden aradığını bulmak gibi pek çok avantajın yanında güvenlik risklerini de barındırıyor.

Yeni yıla sayılı günler kala pek çok kişi zamanın kısıtlı olması nedeniyle sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak ya da  misafirlerini ağırlayacağı görkemli bir yılbaşı sofrası kurmak için online alışverişe yöneliyor.  

Markaların ve çeşitli mağazaların düzenlediği cazip yılbaşı kampanyaları da bu yönelimde etkili olurken, internetteki güvenlik tehlikesi online alışverişte de dikkat etmemiz gereken faktörlerin başında geliyor.

HEDİYE ALIYORUM SANIRKEN SİBER DOLANDIRICILARA YAKALANMAYIN

Yeni yıla birkaç gün kala birçok kişi sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isterken, online alışverişte yaşanan bu yoğunluk, pusuda bekleyen siber dolandırıcılara da büyük bir fırsat oluyor.

Yemeksepeti, Türkiye’nin “çorba haritası”nı çıkardı! En sevilen çorba hangisi oldu? Çok şaşıracaksınız!

Mudo’dan 1 alana 2’inci ürün yüzde 50 indirimli! Neler var neler! 27 Aralık 2022 Fiyat Listesi

EYT’yi bekleyenler dikkat! Emekli maaşları düşük mü olacak?