Teknoloji

Yılbaşı hediyesi alacaklara MediaMarkt’tan cazip kampanya, çılgın indirim! İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

MediaMarkt, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye alacaklar için yeni bir kampanya başlattı. Peki, MediaMarkt'ta indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar,kaç TL? İşte detaylar...20 – 22 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında küçük ev aletleri, kulaklıklar, dizüstü bilgisayarlar, robot süpürgeler cazip fiyat seçenekleriyle satışa çıktı

Yıl boyunca ve özel günlerde tüketicilere uygun fiyat ve ödeme şartlarıyla cazip kampanyalar düzenleyen MediaMarkt, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye alacaklar için yeni bir kampanya başlattı. 20 – 22 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında küçük ev aletleri, kulaklıklar, dizüstü bilgisayarlar, robot süpürgeler cazip fiyat seçenekleriyle satışa çıktı.

Yıl boyunca tüketicilere renkli kampanyalar sağlayan MediaMarkt, yılbaşı alışverişi yapmak isteyen tüketicilerin taleplerine de cazip bir kampanyla karşılıyor. 20 – 22 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında fotoğraf makinelerinden kulaklıklara, dizüstü bilgisayarlardan robot süpürgelere ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün uygun fiyat ve ödeme şartlarıyla tüketiciyle buluşacak. 


İşte, kampanya kapsamında öne çıkan bazı marka, ürün ve fiyatlar şu şekilde;

Yeni bir sene, yeni umutlar, yeni heyecanlar, yeni başlangıçlar demektir. Bu nedenle de yılbaşı geldiğinde hemen herkesin içinde güzel bir heyecan meydana geliyor. İnsanlar yaklaşan yeni yıl için planlar yapar farklı hayaller kuruyor. Yeni seneye nasıl girilirse öyle geçeceği inancı da oldukça yaygındır. Bu yüzden de yılbaşı akşamlarında büyük sofralar kurulur, değer verilen insanlarla bir araya gelinir, hediyeleşilir, eğlenceli oyunlar oynanır ve yepyeni bir yıl böylece karşılanır. Tüm bunlar için alışveriş fikirleri de kaçınılmazdır. Bu kapsamda hediye almak isteyenler için MediaMark kampanyası dikkat çekiyor. İşte kampanya kapsamında öne çıkan bazı marka, ürün ve fiyatlar şu şekilde;

Apple MacBook Pro M2 16GB-256GB SSD 13.3inç Uzay Grisi: 29.999 TL’den,
Roborock S7 Vacuum Mop Robot Süpürge: 13.999 TL’den,
Korkmaz A328 Tostkolik Izgara ve Tost Makinesi: 1.599 TL’den,
Fujifilm Instax Mini 11 Bundle Box Anlık Kamera: 1.999 TL’den ve 
JBL T450BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık: 649 TL’den satışa sunulacak.

Kampanya 20.12.2022 08:00 – 23.12.2022 08:00 tarihleri arasında Mediamarkt mağazalardan, mediamarkt.com.tr’den mobil ve uygulamadan satın alınacak seçili ürünlerde geçerli olacak. Başka sepet kampanyaları, indirim kodları ile kampanyalarla birleştirilmiyor. 

MediaMarkt; kampanyalar sırasında oluşabilecek öngörülemeyen değişiklikler sebebiyle ürün, fiyat değişimi yapma ve kampanyayı sona erdirme hakkını saklı tutuluyor. Tipografik hatalardan ve yazım hatalarından MediaMarkt sorumlu olmuyor. MediaMarkt tarafından düzenlenen tüm kampanyalar tüketicilere yönelik yapılıyor. Kampanyalardan ticari gaye ile yararlanıldığı ve ticari alımların tespiti halinde kampanya kapsamındaki sipariş iptal edilebiliyor. Söz konular Kampanyalar stoklarla sınırlıdır.

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 20 Aralık 2022 tarihinde saat 14:28'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.73 Türk Lirası, euro 19.85 Türk Lirası, altının gramı ise 1083 Türk Lirası değerinde.

Aile Destek Paketi ödemeleri ve başvuru tarihleri açıklandı mı? 1250 TL ödemeleri peş peşe yapılacak!

TOKİ 20-25 Aralık il il kura takvimini duyurdu! Çekilişler peş peşe hemen yapılacak! İşte yeni gün gün çekiliş takvimi