Sektörel

Yılbaşı konut kampanyaları 2016!

2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar kampanyalarda birbiriyle yarışıyor, işte indirim, 0 faiz ve vade imkanlarının yer aldığı yılbaşı konut kampanyaları 2016...


İnşaat firmaları yeni yıla özel düzenledikleri kampanyalarla müşterileri“ev”lendirmek için adeta birbiriyle yarışıyor. Yaptıkları kampanyalarla 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar indirim ve 0 faiz gibi imkanlar sunuyor. İşte yılbaşı konut kampanyaları 2016...



http://www.royalgardenkartal.com/




http://lokumevler.com/



www.pegakartal.com



http://www.jardineden.com.tr/




http://www.yesilyurtinsaat.com.tr/




http://www.muhtesemyyk.com/

Telefon: 444 70 16





www.therrapark.com



http://teknikyapimetropark.com/



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


GAYRİMENKUL sektöründe, yılın ilk kampanyaları devreye girdi. Resmi tatili fırsat bilen firmalar, kış aylarında yavaşlayan satışlara hız kazandırmak için kampanyalara yöneldi. 


Yeni yıla yeni evinde girmek isteyenleri hedefleyen kampanyalarda faiz oranını yüzde l'in altına çeken de var, taksit erteleyen de... Yeni yılda lansmana çıkacak projeler için indirimler de yapılıyor. 


ANF Proje Ortaklığı tarafından projelendirilen LaVie İstanbul, yeni yılı sunduğu özel fırsatlarla karşılıyor. Ortaklık, yeni yılda yüzde 0.90 faiz oranıyla fiyat artışından etkilenmeden hemen tapu sahibi olmak isteyenleri hedefliyor. Kampanyada 10 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek. 2015 yılı başında inşaatına başlanan 'LaVie İstanbul'da teslim tarihi ise 31 Aralık 2016 olarak planlanıyor. 48 metrekareden 120 metrekare büyüklüğe sahip olan daire fiyatları 217 bin liradan başlıyor. Küçükçekmece'de butik bir aile projesi olan LaVie İstanbul, 3 blokta 109 daire ve 5 ticari alandan oluşuyor. 


Lansmana özel % 15 indirim 

ALMALAR-İskurt-Nergo İş Ortaklığı'nın ilk projesi Hill Kartal, lansmana özel yüzde 15 indirimle görücüye çıktı. Projede, 264 bin lira olan daire fiyatları 225 bin liraya iniyor. Hill Kartal, ortaklığın ilk projesi olması nedeniyle satışa indirimli fiyatlarla başlandı. Kampanya kapsamında 3 bin 400 liradan başlayan metrekare fiyatı 2 bin 890 liraya geriliyor. 


KDV'nin yarısını ödüyor

THERRAPARK Tarabya projesi, yeni yıla özel fırsat sunuyor. KDV'nin yarısını firma öderken, kişiye özel faizsiz finansman olanakları da sunuluyor. 16 bin metrekarelik bir alanda yükselecek ve toplamda 49 konuttan oluşacak. 


Ön talepte % 25 avantaj 

PANA Yapı'nın, hayata geçirmeyi planladığı Çeşme'nin en büyük projesi Çeşme Jardin Eden, yeni yılı yüzde 25 indirim kampanyasıyla karşılıyor. Lansman öncesi ön talep fırsatı sunuluyor. Proje, 120 villa, 40 daire ve 1 apart otelden oluşuyor. 124 dönüm arsa üzerinde gerçekleştirilecek projede, eski Çeşme-İzmir evleri tekrar hayat buluyor. 


Vatan/ Meltem Kara