İş Fırsatları

Yılbaşı öncesi Kasım ayı büyük bekçi alımları başladı! İşte çarşı ve mahalle bekçi alımına dair detaylar!

Bekçi alımları büyük bir merakla takip ediliyor. Kasım ayının büyük bekçi alımları başladı. İşte detaylar!Bekçi alımlar İŞKUR üzerinden yapılmaktadır

Bekçi olarak çalışmak isteyenler yayınlanan güncel bekçi alımlarını takip ediyor. Bekçi alımlar İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Yılbaşı öncesinde büyük alımlar yapılacak.

İşte haberin detaylar…

Bekçi olarak görev almak isteyen kişiler, İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımlarını araştırılıyor. İŞKUR üzerinden başta bekçi alımı olmak üzere pek çok sektör için alımlara aracı olmaya devam ediyor. Gelen son haber ışığında kasım ayı büyük bekçi alımı başlamıştır. Yılbaşı öncesi çarşı ve mahalle bekçi alımı yapılacak. 18 ile 55 yaş arası yapılacak olan personel alımında şu an için belirli illerde ve özel sektör için olacağı belirtildi.

İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden çarşı ve mahalle bekçi alım ilanı duyuruldu. Genel olarak başvuru şartları her ilan için geçerli olmaktadır. Özel başvuru şartları ilanlara göre değişkenlik gösterebilmektedir. Özel şartlar için ise yaşadığınız illerdeki ilanlara göz atabilirsiniz.

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

Bekçi olmak istenenler de aranan genel şartlar ise şöyle paylaşıldı:

DSİ’DE ALIMLARA BAŞLADI!

Kamu kurumlarının personel alımları sık sık takip ediliyor. DSİ, yeni personel alımını açıkladı. Buna göre DSİ 23. Bölge Müdürlüğü Merkez Birimlerinde işe alınacak, işçi alımı yapılacağı açıklandı. Alımların KPSS şartsız olacağı açıklanırken, en az ilkokul en fazla da lise mezunlarının başvurabileceği de belirtilen şartlar arasında yer alıyor.

İslam Memiş verdiği saat geldi! İşte doların akıbeti!

Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Yüzde 50 oranında zam yapıldı!

Doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Kimler doğalgaz desteği alacak?