01 / 05 / 2024

Yıldırım Demirören, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde!

Yıldırım Demirören, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde!

Demirören Gayrimenkul'un Başkan Yardımcısı ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında İstanbul Adliyesi'ne geldi ve ifade verdi.



Demirören Gayrimenkul'ün Başkan Yardımcısı ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelerek ifade verdi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne çırağan Caddesi üzerindeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan özel aracıyla giren Demirören, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 'Türk futbolu ile ilgili genel bilgim alındı' dedi.  (AA)

DEMİRÖREN GAYRİMENKUL'ÜN BAşžKAN YARDIMCISI

Beşiktaş Spor Klübü Başkanı Yıldırım Demirören, inşaat sektörüne giren son isimlerden biri... Yıldırım Demirören, babası Erdoğan Demirören ve Fikret Tayfun Demirören ile birlikte 50 bin TL sermayeyle kurduğu Demirören Gayrimenkul Proje ve Yönetimi Ticaret isimli şirketle başta AVM olmak üzere gayrimenkul konusunda projeler geliştiriyor.

Sözleşmesi 26 Ekim 2010 'da imzalanan şirketin yönetim kurulu başkanı Demirören Grubu 'nun da başkanı olan Erdoğan Demirören olurken, oğullar Fikret Tayfun Demirören ve Yıldırım Demirören de başkan yardımcısı olarak yönetim kurulunda yer aldı.

Demirören Gayrimenkul Proje, isimli şirket, Demirören Grubu 'nun da ticari faaliyetlerini yürüttüğü Beyoğlu 'ndaki Azapkapı Emekyemez Mahallesi 'ndeki binada faaliyetlerini yürütüyor.


Geri Dön