02 / 05 / 2024

Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa iletişim!

Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa iletişim!

Firma: Yıldırım Yapı Grubu

Proje: Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa

İki etaptan oluşacak olan ve ilk etabı 587 daire olarak tasarlanan Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa İstanbul Haliç'te inşa ediliyor. Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



İstanbul Şişli Bomanti'inşa edilen Yıldırım Kuleli Evleri'nin ikincisi Haliç'te inşa ediliyor.  Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa  iki etaptan oluşacak. İlk etabı 587 daire olarak tasarlandı.


Daire satışları henüz başlamayan proje Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa Yıldırım Yapı imzası taşıyor. Satışların ise yakın zamanda başlaması öngörülüyor.


Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgilerinden önce projenin ayrıntılarından bahsedelim. Projede Türk hamamı, sauna, plates-aeorobic salonu, tropik bitkilerle çevrili açık yüzme havuzu, bedelsiz tam donanımlı fitness salonu, havuz başında ve piknik alanlarında oturma grupları, koşu ve yürüyüş parkuları, sinema, TV izleme salonu, TTNET ve Superonline fibe internet alt yapıları, alternatifli uydu sistemi, asansör ile doğrudan konutlara ulaşılan otoparklar, masa tenizi, bilardo salonu, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve hazır site yönetimi bulunuyor.  


Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa iletişim:

444 2 189

http://www.yyg.com.tr

Nurbanu Doğancı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön