Advertorial

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Kuleli Evleri Bomonti çok özel bir yaşam merkezidir. Az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve hayatınızı kolaylaştıracak birbirinden özel dükkanlarıyla Bomonti’nin yeni göz bebeği...

İstanbul’un parlayan yıldızı Şişli  Bomonti’de Yıldırım Yapı Grubu’nun yeni projesi Kuleli Evleri ile Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika mesafedesiniz.


Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.


Kuleli Evleri Bomonti'de teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 1+1 daireler 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Kuleli Evleri Bomonti’de toplam 7 bin 80 m2 inşaat alanı bulunmaktadır. 69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan seçeneklerinden oluşan Kuleli Evleri Bomonti, en güzel butik proje örneğini İstanbul’un merkezinde yer alan seçkin semtlerden biri olan Bomonti’de hayata geçiriyor.


tıklayın