04 / 05 / 2024

Yıldız Group Krom Ve İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yıldız Group Krom Ve İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmoud Derhamjani, Simin Alavi ve Mehdi Mirhaji imzasıyla kuruldu.



Yıldız Group Krom Ve İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmoud Derhamjani, Simin Alavi ve Mehdi Mirhaji imzasıyla kuruldu. 


Yıldız Group Krom Ve İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; KROM       Bilumum Krom malzemesinin oluşumunda kullanılan, kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. Başta krom, kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, krom malzemesinin,  fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili ticaretini yurt içinde ve yurt dışında yapmak. İNŞAAT MALZEMELERİ  Her türlü inşaat malzemeleri alıp satmak ; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarının malzemelerini alıp satmak, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köylerinin inşaat malzemelerini tedarik etmek  ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat malzemelerini tedarik etmek.     Şirket yukarıda sayılan tüm konuları gerçekleştirmek için, faaliyetlerine devam edebilmesi için, mülk kiralayabilir, satın alabilir,Kiraya verebilir. Ticari araç alabilir, kiralayabilir, satın alabilir. Depo kiralayabilir, satın alabilir, Mesken alabilir,kiralayabilir.



Geri Dön