Proje Güncel

Yıldız Life’ta hemen teslim 3+1’ler 5 milyon TL’ye!

Yıldız Life projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon TL’den başlıyor. Teslimleri hemen gerçekleştirilen proje Serdivan’da yükseliyor.

Yıldız Life projesi Sakarya Serpan’da yükseliyor. Yıldız Yapı imzası taşıyan Yıldız Life projesinde satış süreci devam ediyor.

Sakarya Yıldız Life projesinde sadece 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. Arsa alanı 1.450 metrekare olarak açıklanan proje 980 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor.

Butik proje olarak yükselen Sakarya Yıldız Life projesinde toplam 9 adet konut bulunuyor. 1. kattaki konutların kendilerine ait bahçesinin bulunduğu Yıldız Life projesi İstiklal Mahallesi’nde yükseliyor.

Peki Yıldız Life projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Yıldız Life projesi için vade imkanı sağlanıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Yıldız Life projesi ile ilgili detaylar…

Sakarya Yıldız Life projesinde yer alan konutların fiyatları 5 milyon TL’den başlıyor, 5 milyon 500 bin TL’ye kadar yükseliyor. Ödemelerin peşin olarak yapıldığı projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor.

Her daireye otopark imkanı sunulan Yıldız Life projesinde ayrıca misafir otoparkı da bulunuyor. Yıldız Life projesinden konut sahibi olmak isteyenler ödemeleri peşin olarak gerçekleştiriyor.

 

Telefon: 0532 487 85 48

 

Ataşehir Modern'de yüzde 20 indirim ya da 0.79 faiz oranıyla 60 ay vade fırsatı!

1942 yılında memur ve işçiler için Demiryolları Hastanesi projesi! 

Isparta ve Tekirdağ’da Hazine’ye ait 19 adet arsa ve araziyi satışa çıkarıldı