Perakende

Yok böyle bir indirim! English Home 31 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en sevilen ev-yaşam markası English home yüzde 60'a varan indirimlerle sizi mağazalarına bekliyor. Bardaktan tekstile, fincanlardan termoslara ne ararsanız dev indirimli fiyatlarıyla şok olacaksınız. İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...English home 2008 yılında kuruluşundan beri, dönemin trend çizgisinde şık ve kaliteli ürünlerle bütün ev hanımlarının rüyalarını süslüyor

Kim şık bir sofra hazırlamak istemez, ya da kim evindeki güzel eşyalara heves etmez. English home 2008 yılında kuruluşundan beri, dönemin trend çizgisinde şık ve kaliteli ürünlerle bütün ev hanımlarının rüyalarını süslüyor. Birçok trend parça ile her sezon adından sıkça bahsettiriyor.

 

Türkiye'nin ev ve yaşam markası English home yüzde 60'a varan indirimlerle yükselen fiyatlara dur diyor. Birçok üründe uygulanan indirimi görenler hayret ediyor.

Yeni evlenenler, çeyiz düzenler bu haberimizi okumadan alışverişe başlamayın.

Peki, English home'da hangi ürünlerde indirim var? Fiyatlar nasıl? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

 

Tekstil grubu:

 

 

Çay ve Kahve Saati Ürünleri:

EDİTÖR NOTU: Bu haber 31 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:35’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 19 kuruş, euro 18 lira 19 kuruş, altının gramı ise 1012 Türk Lirası’ndan işlem görüyor.

Ev hanımlarının rüyası Miele elektrikli ocaklarını araştırdık! 31 Ağustos 2022 Miele elektrikli ocak fiyat listesi..

ŞOK Market Çarşamba kataloğu açıklandı! Bugün ŞOK'ta neler var? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerine zam şoku! Hemen kalem kalem zamlı maaşlara bakın!