28 / 04 / 2024

"Yoo inspired by Starck" Projesi yakında İstanbul'da!


Philippe Starck ve John Hitchox tarafından geliştirilen "yoo inspired by Starck" Projesi Arjantin, Meksika ve Singapur'un ardından yakında İstanbul'da...



Uluslararası  tasarım ve pazarlama şirketi yoo'nun Arjantin, Meksika ve Singapur'da lanse edilen "yoo inspired by Starck" Projeleri, şirketin eşsiz tasarımlarına yönelik ilgiyi dünya çapında artırdı. Projenin İstanbul lansmanı Eylül ayında yapılacak.

Londra'da 2000 yılında kurulan "yoo inspired by Starck" rezidanslarının tanıtımından 10 yıl sonra, Say Yapı tarafından geliştirilen 250 milyon dolarlık yoo İstanbul projesi ile "yoo inspired by Starck" temalı iç mekanların ihtişamı Türkiye'ye geliyor. 

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e 30 kilometre uzaklıktaki cennet köşesi Nordelta bölgesinde yapılacak 600 daireyi kapsayan yoo Nordelta Projesi geçen ay tanıtıldı. Bu geliştirme projesi 550 "yoo inspired by Starck" dairesinin yanı sıra göl kenarında özel plajlar, bir sinema salonu, şarap mahzeni ve oyun salonunu da kapsıyor. Site sakinleri ayrıca Jack Niklaus tarafından tasarlanan golf sahasının üyeliğine de sahip olacaklar.

Geçen ay lanse edilen bir başka "yoo inspired by Starck" tasarımı olan Icon Vallarta, Meksika'nın doğal güzellikleri ile ünlü Puerto Vallarta'da, The Related Group tarafından geliştiriliyor. Icon Vallarta 1, 2 ve 3 yatak odalı villalar ve Pasifik Okyanusu kıyısındaki Bahia de Banderas körfezine bakan teras daireleri sunuyor. 

Yoo İstanbul'dan bir önceki lansman ise Singapur'da iliv@Grange olacak. Heeton tarafından geliştirilen projenin lansmanı 9 Haziran'da yapılacak ve iç mekanlar "yoo inspired by Starck" tasarımı olacak. Singapur'un en seçkin caddesi olan Grange Road'da yer alan iliv@Grange, muhteşem yoo dekorasyonu, yüzme havuzu ve yoo tasarımıyla çarpıcı güzelliğe kavuşan ortak alanlarıyla, diğer yoo Projeleri'nde olduğu gibi lüksü yeniden tanımlayacak.
 
 
 


yoo İstanbul'un Eylül'de yapılacak lansmanıyla stüdyo dairelerden 4 yatak odalı  dairelere çeşitli büyüklük alternatiflerinin yanı sıra "yoo inspired by Starck" tasarım paletlerinden Doğa, Klasik, Kültür ve Minimal seçenekleri alıcıların beğenisine sunulacak. İlgiyle beklenen lansman İstanbul'a yeni bir tasarım ikonunu getirmekle kalmayacak, yoo İstanbul, sakinlerine dünya çapında şimdiden büyük başarı elde eden yepyeni bir yaşam tarzını sunacak. 


yoo hakkında 


Yaklaşık 10 yıl önce gayrimenkul imparatoru John Hitchcox ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck tarafından kurulan yoo (www.yoo.com) dünyanın her yerindeki büyük şehirlerdeki gayrimenkul geliştirme projelerine kalite ve değer katan uluslararası bir dizayn ve marka şirketidir. 


yoo markası beş çekirdek tasarım ekibi tarafından temsil edilmektedir - Yoo inspired by Starck, Jade Jagger for Yoo, Kelly Hoppen for Yoo, Wanders&Yoo ve Yoo Design Studio. Ekiplerin sağladığı yüksek satış değeri ve satış hızının sebebi, tasarım konusunda piyasa lideri olmaları, markalı pazarlama ve medyada en geniş şekilde yer almalarıdır. 

Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde yoo dünyanın her yerinde uluslararası partnerleriyle işbirliği yaparak, Asya, Avustralya, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika ile Ortadoğu'da çok çeşitli ve dikkate değer binalar ve büyük konut projeleri gerçekleştirmiştir. yoo halen 27 ülkedeki 42 projede yer almakta ve 7 milyar dolar değerindeki 10,000'den fazla dairenin yapımına katkıda bulunmaktadır.


Geri Dön