30 / 04 / 2024

Yooistanbul daire fiyatları!

Yooistanbul daire fiyatları!

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

1 oda 1 salon daireden penthouse tipinde dairelere kadar seçeneklerin yer aldığı Yooistanbul Ortaköy projesinde daireler bu yıl sonunda teslim edilecek. Yooistanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor...



Buhar odası, çocuk oyun alanları, sauna, yüzme havuzu ve spor alanları gibi sosyal donatıların yer aldığı  Yooistanbul  projesi Ortaköy'de hayata geçiriliyor. Yooistanbul daire fiyatları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Satışların tüm hızıyla devam ettiği Ortaköy Yooistanbul Evleri  Yoo ve Say Yapı  tarafından inşa ediliyor. Yooistanbul Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, townhouse ve penthouse tipinde konut seçenekleri yer alıyor.


Yooistanbul daire fiyatları bilgisinden önce projede yer alan dairelerin alanlarından bahsedelim.  Ortaköy Yooistanbul Evlerinde bulunan konutların alanları 101 metrekareden başlayarak 242 metrekareye kadar yükseliyor. 


Yooistanbul daire fiyatları:

Ortaköy Yooistanbul fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için 444 17 13 numaralı telefonu arayarak satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Yooistanbul projesinde konutların anahtar teslimleri 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


Ortaköy Yooistanbul nerede?

Yooistanbul adres: Kardelen Sokak No.10 Ortaköy, İstanbul


Yooistanbul daire fiyatları!


Ortaköy Yooistanbul projesi iletişim:

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön