29 / 04 / 2024

Yooistanbul fiyat listesi!

Yooistanbul fiyat listesi!

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Yooistanbul fiyat listesi satış ofisinden öğrenilebiliyor. Ortaköy' de yükselen Yooistanbul projesinde yer alan dairelerin anahtar teslimlerinin 2013 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Proje Ortaköy' de inşa ediliyor...




Philippe Starck’ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olan  Yoo ve Say Yapı  ortaklığında hayata geçirilen  Yooistanbul  projesi  İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta inşa ediliyor. Yooistanbul fiyat listesi satış ofisinden öğrenilebiliyor. 


250 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükselen Yooistanbul Rezidans Beşiktaş Ortaköy'de konumlandırılıyor. Yooistanbul projesinde bulunan dairelerin tipi  1+1'lerden 5+1'lere kadar farklılaşıyor. 



Yooistanbul fiyat listesi!



Yooistanbul projesinin içerisinde yer alan 1+1 ve 2+1 stüdyo evler 101 metrekare - 125 metrekare, 2+1 ve 3+1 evler  169 metrekare - 242 metrekare ve townhouse ve penthouse evler  321 - 683 metrekare alan büyüklüğüne sahip olacak şekilde tasarlandı. 


Yooistanbul fiyat listesini öğrenmek için satış ofisiyle görüşmek gerekiyor. Ortaköy Yooistanbul Evleri' nde yer alan dairelerin anahtar teslimlerinin 2013 yılı sonunda yapılması planlanıyor.


132 konuttan oluşan Yooistanbul projesi içerisinde spa, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, kapalı havuz, spor alanları, resepsiyon gibi olanaklar bulunuyor.


Yooistanbul adres!

Yooistanbul adres: Kardelen Sokak No. 10 34340 Ortaköy | İstanbul



Yooistanbul fiyat listesi!



Yooistanbul fiyat listesi hakkında bilgi alabilmek için iletişim bilgileri şu şekilde:


Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön