Genel

Yooİstanbul'da örnek konutta Philippe Starck imzalı!

Dünya çapındaki tasarımcı Philippe Starck ’ın Türkiye ’deki ilk projesi olan Yooİstanbul ’da örnek konut projesi ziyarete açıldı. Projede 'En önemli stil özgürlük ve sadelik' prensibi ortaya konuyor

Dünya çapındaki tasarımcı Philippe Starck 'ın Türkiye 'deki ilk projesi olan Yooİstanbul 'da örnek konut projesi ziyarete açıldı. 'En önemli stil özgürlük ve sadelik' prensibini var olduğu tüm projelerde ortaya koyan ve ortak yaşam alanları dehası olarak bilinen Starck imzalı örnek konut, ‘sofistike ve eğlenceli ' çizgileriyle de dikkat çekiyor.

Say Yapı ve Yoo işbirliğiyle 250 milyon dolarlık yatırımla Ulus 'ta hayata geçirilen proje, 22 bin metrekare alan üzerinde geliştiriliyor. Beşer katlı 11 blokta toplam 100 konut olarak tasarlanan Yooİstanbul'da her bir konut tipi özel olarak isimlendirildi. Projede100 metrekarelik daireler Yooİstanbul studio, 490 metrekarelikller Yooİstanbul Master One Level, 230 metrekarelikler Yooİstanbul One Level, 220 metrekareliklerin Yooİstanbul Town House olarak isimlendirildi. Projenin en iddialı konutlarından 200 ila 360 metrekare+80 metrekare teraslı daireler Yooİstanbul Penthouse, 690+160 metrekare teraslı konutlar ise Yoo İstanbul İcon Penthouse olarak tanımlandı.