07 / 05 / 2024

Yorum İstanbul ne zaman teslim!

Yorum İstanbul ne zaman teslim!

Firma: Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığı

Proje: Yorum İstanbul

Yorum İstanbul ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Yorum İstanbul Evleri Turkmall ile Yorum İnşaat Ortaklığı' nın imzasını taşıyor. Proje Bayrampaşa' da yükseliyor...



Yorum İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da Turkmall ile Yorum İnşaat ortaklığı imzasıyla inşa edildi.  Yorum İstanbul  ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. 


5 blok halinde tasarlanan Yorum İstanbul Bayrampaşa Evleri'nde toplamda 558 adet daire yer alıyor. Yorum İstanbul Evleri'nde yer alan daireler 1+1 bahçe katı, 1+1 normal daire, 2+1 bahçe katı, 2+1 normal daire, 3+1 bahçe katı, 3+1 normal daire ve 3+1 dubleks daire olarak tasarlandı.


Yorum İstanbul Evleri'nde bulunan 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 bahçe kat daireler 86-119 metrekare, 2 +1 normal daireler  108-119 metrekare, 3 +1 bahçe kat daireler  128 metrekare, 3+1 dubleks daireler 143 metrekare alan büyüklüğüne sahip olarak inşa edildi.


Tüm dairelerin satıldığı Yorum İstanbul Bayrampaşa daire fiyatları ve Yorum İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları ile ilgili bilgi verilmiyor. 


Yorum İstanbul ne zaman teslim?

Yorum İstanbul ne zaman teslim: Konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor.


Yorum İstanbul Bayrampaşa ulaşım!

Adres: Kocatepe Mah. Şehir Parkı Cad. Eski Gümrük Alanı, Forum İstanbul AVM Yanı, Bayrampaşa-İSTANBUL


Yorum İstanbul ne zaman teslim!


Yorum İstanbul iletişim bilgileri!

Telefon: 444 84 94

Web Adresi: www.yorumistanbul.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön