29 / 04 / 2024

Yorum İstanbul'da 3 yıl aidat ödenmeyecek!

Yorum İstanbul'da 3 yıl aidat ödenmeyecek!

Yorum İnşaat ve Turkmall ortak girişimiyle Bayrampaşa 'da gerçekleştirilen Yorum İstanbul Evleri 'nden 30 Haziran tarihine kadar ev alanlar 2015 yılına kadar 3 yıl aidat ödemeyecek



Yorum İstanbul Evleri 'nden 30 Haziran tarihine kadar ev alanlar 2015 yılına kadar 3 yıl aidat ödemeyecek.

Peşinatsız seçenek var Avrupa 'nın en büyük alışverişmerkezi Forum İstanbul 'un yanı başında hızla gelişen bölgede yer alan Yorum İstanbul 'un, peşinatsız ve esnek kredi seçenekli satış kampanyasının ardındanmayıs ayında başlattığı 3 yıl aidat ödememe kampanyası büyük ilgi gördü.

Kampanya 30 Haziran 'da bitiyor

Proje Koordinatörü Cenk Biber, 31 Mayıs 'ta biten kampanyanın 30 Haziran 'a uzatıldığını söyledi. Biber, 2011 Ekim ayında anahtar teslimine başlanacak 558 daireli projede sıfır peşinat, sıfır vade farkı kampanyasının da sürdüğünü açıkladı. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının da yer aldığı 16.500 metrekare yeşil alanı bulunan Yorum İstanbul 'da daire fiyatları 217 bin ile 575 bin lira arasında, daire büyüklükleri ise 62 ile 128 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 3+1 normal katlar ile 3+1 dublekslerin satışı da tamamlandı.

Avrupa 'nın en büyük akvaryumuna komşu

İki dakikalık yürüme mesafesinde bulunan metro istasyonu ile TEM ve E5 bağlantı yollarının sağladığı ulaşım avantajlarının yanı sıra Yorum İstanbul, megaşehrin kalbinde yer alıyor. Projenin diğer bir farkı ise Avrupa 'nın en büyük akvaryumu, kafe ve restoranlar, buz müzesi, çocuk eğlence alanları ile yüzlerce markanın bulunduğu mağazalara ve sinema salonlarına kadar pek çok seçenekleri içinde barındıran Forum İstanbul 'un hemen yanı başında yer alması.
Bugün


Geri Dön