29 / 04 / 2024

Yorum İstanbul'da 3 yıl aidat yok! 385 bin TL'ye 2+1!

Yorum İstanbul'da 3 yıl aidat yok! 385 bin TL'ye 2+1!

Yorum İstanbul Evlerinde daire sahipleri aileleri ve yakınları ile site sosyal tesislerinde gerçekleşen brunch etkinliğinde keyifli saatler geçirerek komşuları ile tanıştılar



Evlerine 11 ay erken sahip olan Yorum İstanbul sakinleri, sosyal hayata da erken başladı.

Yorum Istanbullu aileler brunch etkinliğinde Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile tanışırken çocukları da spor etkinliklerinde Mili Basketbolcu Kerem Tunçeri, Dusk Savanovic, Vlado Illevski ve milli tenisçi Ergün Zorlu ile unutulmaz anlar yaşadılar. Basketbol, tenis ve golf etkinlikleri ile spor dolu saatler ardından Kerem Tunçeri, Dusk Savanovic, Vlado Illevski minikler için basketbol topu ve forma imzaladılar.

Aralık ayında bahar havasını yaşatan, yaklaşık 400 farklı  çeşit bitki çeşidinin arasında rengarenk çiçeklerle canlı latin, caz ve soul müzik eşliğinde  güzel bir pazar gününü hoş bir atmosferde yaşayan Yorum Istanbul sakinleri hep birlikte güzel vakit geçirdiler.

Daire teslimleri Kasım ayında başladı

Yorum Istanbul Evlerinde , kalan sınırlı sayıdaki daireler kaliteli yaşamı tercih edenlere cazip fırsatlar sunuyor. Evlerini keyifle döşemek isteyenlere, Mudodan  Mudo Gift Card ve Teknosadan hediye çeki veren Yorum Istanbul, aidat ödememe seçeneğinden faydalanmak isteyenlere 3 Yıl aidat yok kampanyasını sunuyor.

Yorum İstanbul'da 3+1 konutların tamamı satıldı.
1+1 bahçe katları 315 bin lira ile 331 bin lira,
1+1 normal katlar 271 bin lira ile 321 bin lira,
2+1 bahçe katları 385 bin lira ile 515 bin lira,
2+1 normal katlar ise 419 bin lira ile 459 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Istanbulun tam merkezi

İki dakikalık yürüme  mesafesinde bulunan metro istasyonu ile TEM ve E5 bağlantı yollarının sağladığı kolay ulaşım avantajlarının yanı sıra, İstanbulun en can alıcı noktaları olan, Atatürk Havalimanına 9 kilometre, Yenikapı İskelesine 7 kilometre, FSM Köprüsü, Maslak, İkitelli Olimpiyat Stadına 11 kilometre, Taksime 8 kilometre ve Eminönüne 7 kilometre mesafede bulunan Yorum İstanbul, tam şehrin kalbinde yer alıyor.

444 84 94

www.yorumistanbul.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön