21 / 05 / 2024

Yorum İstanbul'dan sıfır peşinat kampanyası! 217 bin TL'ye!

Yorum İstanbul'dan sıfır peşinat kampanyası! 217 bin TL'ye!

Avrupa 'nın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul 'un hemen yanı başında hızla gelişen bölgede yer alan Yorum İstanbul, 30 Nisan 2011 tarihine kadar geçerli olacak satış kampanyasına başladı



Kampanya kapsamında, ev sahibi olmak isteyenlere “0 ” peşinat ve esnek krediyle ödeme seçenekleri sunuluyor. 12 ay için vade farkı “0 ” olan kampanyada, 24 ay vadede   % 0,35,   60 ay vadede ise % 0,59 vade farkı ile konut sahibi olma fırsatı tanınıyor.
 
Toplam 558 daireden oluşan projede, 1+1 'den 3+1 'e, 62 metrekareden 143 metrekareye, bahçe katından 3+1 dubleks ve teraslı dairenin yer aldığı seçenekler sunuluyor. Peyzaj alanlarıyla da dikkat çeken Yorum İstanbul 'un 16 bin 500 metrekare yeşil alanı bulunuyor.

Son dönemde gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi ve İstanbul 'un en çok prim yapan bölgesi Bayrampaşa 'da yer alan Yorum İstanbul, yapı kalitesi, merkezi konumu, optimum mimarisi, avantajlı olanakları ve ulaşım kolaylığıyla şimdiden konut alacak olanlara karlı ve akıllı bir yatırım olanakları sunuyor.

Her ayrıntısı kaliteyle işlenmiş ve maksimum verimlilikle tasarlanmış Yorum İstanbul 'da, estetik kadar güvenlik de en üst seviyede tutuluyor. Fore kazık üzerine radyel temel sisteminin kullanıldığı inşaat teknolojisi depreme karşı güvenlik sağlarken, kapalı devre kamera sistemi, her dairede görüntülü intercom sistemi, 24 saat profesyonel güvenlik ekibi, kapalı alanlarda gaz ve duman sensörleri gibi en ince detayları düşünülmüş diğer güvenlik konuları dikkat çekiyor.

http://www.yorumistanbul.com/

 444 8 494


Geri Dön