Konut

Yorum Maslak Evleri Derbent projesinin ilk görselleri!

Yorum Maslak Evleri projesinin ilk görselleri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. Yorum İnşaat Sarıyer Derbent kentsel dönüşüm projesi Yorum Maslak Evleri'nde 1.652 adet konut inşa edilecek...


Yorum İnşaat'ın Sarıyer Derbent kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselecek olan Yorum Maslak Evleri 485 bin 756 metrekare inşaat alanına sahip. MIPIM 2013'te görücüye çıkan Yorum Maslak Evleri projesi 3 etap olarak tasarlandı.


118 blok olarak inşa edilecek olan Yorum Maslak Evleri projesi 1.652 adet konuttan meydana geliyor. Yorum Maslak Evleri projesinde 2+1 daire tipinden, 5+2, 6+1'e kadar konut alternatifi sunuluyor.


Sosyal tesis alanları ve yeşil alanların yer alacağı Yorum Maslak Evleri projesinde 2 bin 953 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor. Yorum Maslak Evleri'nde daire alanları 75 metrekare ile 350 metrekare arasında belirlendi.


Hak sahipleri için geçici prefabrik evler kuran Yorum İnşaat, Yorum Maslak Evleri projesinde satışlara Mayıs - Eylül 2014 tarihleri arasında başlamayı hedefliyor. İlk iki etapta yapıların yeniden inşa edileceği Yorum Maslak Evleri projesinde son etap olan boş arazide yeni yapılar için inşaat başlayacak.


www.yoruminsaat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com