Kentsel Dönüşüm

Yücel Barakazi: Kıbrıs mahallesi ve yeni mahalli bölgesinde kentsel dönüşüme ağırlık verilecek!

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi, Bingöl'ü hak ettiği yere getireceklerini söyledi. Barakazi, Adaylık sürecimden bu yana iki şey yaptım; gündüz esnaf ziyareti, akşam belli saatlere kadar ev ziyaretleri...

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi, Bingöl'ü hak ettiği yere getireceklerini söyledi. Barakazi, Adaylık sürecimden bu yana iki şey yaptım; gündüz esnaf ziyareti, akşam belli saatlere kadar ev ziyaretleri. Bunun yanı sıra gençlik toplantıları yaptık. Baştan sona bir esnaf ziyareti de gerçekleştirdik. Bütün kamu kurumlarını gezdik. Yani tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik" dedi. Öncelikli hedefinin barış sürecinin devamlılığına katkıda bulunmak olduğunu belirten Barakazi, "Bingöl insanında barışa katkı sürecinin karşılığını buluyorsunuz. 


Tüm toplumsal kesimlerle iletişim içerisinde, onlardan da fikirler öneriler alarak bu barış ortamını sağlayacağız. İnşallah bu konuda da başarılı olacağız" diye konuştu. Bingöl'ün çehresini değiştirecek, Bingöl'ü güzelleştirecek, Bingöl'e nefes aldıracak projeler hazırladıklarını söyleyen Yücel Barakazi, Yeşil Vadi projesinin büyük bir karşılık bulduğunu belirtti. Kentsel dönüşümle ilgili devam eden etapların yanında özellikle Kıbrıs mahallesi ve yeni mahalli bölgelere ağırlık vereceklerini söyledi. 


Milat Gazetesi