28 / 04 / 2024

Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti!

Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti!

Firma: Yücesoy Mühendislik

Proje: Statü Yücesoy

Yücesoy Mühendislik'in İzmir Menemen'de projelendirdiği Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti. Projede konut sayısının 212'ye çıkarılması için başvuru yapıldı..



Yücesoy Mühendislik tarafından,  İzmir  İli, Menemen İlçesi'ne bağlı Ulucak Mahallesi'nde hayata geçirilen Yücesoy Statü projesinde kapasite artırımı için Bakanlığa başvuru yapıldı.

İlk etapta 193 konut olarak planlanan projede kapasite artırımı projesiyle birlikte konut sayısının 212'ye çıkarılması planlanıyor.

Proje alanı içerisindeki yapılara ait A bloğunda kaba inşaat işlemleri devam etmekte olup, B ve C bloklarında henüz herhangi bir inşaat faaliyetine başlanmadı. 

Yücesoy Mühendislik tarafından kapasite artırımı planlanan konut projesi mevcut durumda A Blok 54 konut ve 16 dükkan, B Blok 74 konut, C Blok 65 konut olmak üzere toplamda 193 adet konuttan meydana geliyor.

Söz konusu kapasite artırımı projesiyle birlikte A Blok 57 konut ve 16 dükkan, B Blok 82 konut ve C Blok 73 konut olmak üzere toplamda konut sayısı 212 ye çıkarılacak.

Proje; 3 adet blok, 212 adet konut, 16 adet dükkân, sığınak, otopark, açık ve kapalı havuz birimlerinden oluşacak.

Proje alanı kuşuçumu yaklaşık mesafelerde; İzmir İl Merkezi’nin 16 kilometre kuzeybatısında, Menemen OSB’nin 4 kilometre güneyinde ve Menemen İlçesine ait en yakın yerleşim birimi olan konutların 25 metre batısında yer alıyor.

Yücesoy Statü de bağımsız bölüm sayısı değişti!

 

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön