18 / 05 / 2024

Yukarı Bak filmindeki ev Airbnb'den kiralanabilecek!

Yukarı Bak filmindeki ev Airbnb'den kiralanabilecek!

2010 yılında 82. Oscar töreninde En İyi Animasyon ve En İyi Müzik dallarında Oscar kazanan Pixar'ın 'Up' (Yukarı Bak) filmindeki ev artık  Airbnb'den kiralanabilecek. 



2010'da 82. Oscar töreninde En İyi Animasyon ve En İyi Müzik dallarında Oscar kazanan Pixar'ın 'Up' (Yukarı Bak) filmindeki evle ilgili flaş haber sosyal medyada yayılmaya bbaşladı. Bir vinçle havada tutulan ev, Airbnb'den kiralanabilecek. DarkWeb Haber sosyal medya hesabından Yukarı Bak filmindeki ev ile ilgili yaptığı paylaşı görenleri hayrete düşürdü. DarkWeb Haber, bu evin  Airbnb'den kiralanabileceğini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

AİRBNB KİRALAMA!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasında, 100 günden az süreyi kapsayan konut kiralamaları 'Turizm Amaçlı Konut Kiralaması' kapsamına alındı. Bu kapsamda bulunan konut kiralamaları için, kiralama sözleşmesi yapılmadan önce Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan izin belgesi alma zorunluluğu getirildi. Kanun'a göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı, izin belgesi verme işlemini valilikler aracılığıyla da yapabilecek. Bu kapsamda kiralanan konutların girişlerine, Bakanlıkça nitelikleri belirlenen plaketler asılacak. İzin belgesi ve plaket ücretleri Bakanlık tarafından belirlenecek.
 


Geri Dön