28 / 10 / 2024

Yuki Amy’nin yeni fiyatları resmen açıklandı! 456 bin TL'ye tam 12 taksitle elektrikli araba fırsatı!

Yuki Amy’nin yeni fiyatları resmen açıklandı! 456 bin TL'ye tam 12 taksitle elektrikli araba fırsatı!

Yuki Amy elektrikli arabanın merakla beklenen yeni fiyatları resmen açıklandı. Peki tam 12 ay taksit imkanı sağlanan YUKİ Amy elektrikli araba fiyatları ne kadar? İşte Yuki Amy Ekim 2024 fiyat listesi…




Benzin ve motorin fiyatlarına gelen peş peşe zamlar pek çok sürücü de elektrikli otomobillere yönlendirirken, en ucuz elektrikli otomobil fiyatları da yeni bir araba sahibi olmak isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı.

Ülkemizde adını motosiklet ve scooter üretimi ile duyuran Yuki'nin elektrikli araba modelleri düşük fiyatlarıyla yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin radarına girerken, resmi web sitesi üzerinden açıklanan 12 taksit fırsatı da pek çok kişinin yüzünü güldürdü.

Girdiği elektrikli araba pazarında hem düşük fiyatları hem de  12 taksit fırsatı sunarak takiplerini geride bırakan Yuki, AMY ve AMY Mini olacak biçimde iki model sunuyor.

Yuki Amy’nin yeni fiyatları resmen açıklandı! 456 bin TL ye tam 12 taksitle elektrikli araba fırsatı!

Elektrikli otomobilleri ile dikkat çeken Yuki’nin ekim 2024 fiyatları yeni bir elektrikli otomobil almak isteyenler tarafından merak edilip araştırılırken söz konusu elektrikli arabalar hem ekonomik hem de sessiz bir sürüş deneyimi de sunuyor.

Yuki'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan fiyat listesine göre AMY modelinin 12 taksitli fiyatı 456 bin Türk Lirası, şeklinde açıklanırken, AMY Lithiumun  12 taksitli fiyatı 564 bin 630 Türk Lirası, AMY Hector Pro’nun da satış fiyatı 337 bin 840 Türk Türk Lirası olarak açıklandı.

4 kişilik şehir arabası şeklinde lanse edilen Yuki AMY 4.5 saatlik şarj süresi ile dikkat çekerken, söz konusu araç 70 km/s maksimum hız sunuyor

Düşük fiyatıyla dikkat çeken ve 2 kişilik şehir arabası olarak tanıtılan Yuki Amy Lithium ayrıca 3 saat şarj süresi sunarken, söz konusu aracın maksimum hızı ise 45 km/s şeklinde  açıklandı. 

 

YUKİ ELEKTRİKLİ ARABA FİYAT LİSTESİ EKİM 2024

MODEL           12 AY TAKSİTLİ FİYATI.  KAMPANYALI 12 AY TAKSİTLİ FİYATI
AMY                      499 bin TL                   456 bin  TL
AMY LITHIUM      649 bin TL                    564 bin 630 TL
HECTOR PRO      337 bin 840 TL              -

 

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! Tahliye dava değeri, dava tarihindeki yıllık kira bedeline göre belirleniyor!

Kiracım evi göstermiyor diyen ev sahipleri dikkat! İşte yapmanız gerekenler!

Gayrimenkul yatırım fonları inşaat sektörüne can suyu olacak!

 


Geri Dön