29 / 04 / 2024

Yuki elektrikli Amy kaç TL? Yuki elektrikli Amy ne kadar? 

Yuki elektrikli Amy kaç TL? Yuki elektrikli Amy ne kadar? 

Elektrik enerjisi ile çalışan Yuki elektrikli Amy'ın mayıs ayı fiyatı belli oldu. Peki, Yuki elektrikli Amy kaç TL? Yuki elektrikli Amy ne kadar? Yuki Amy özellikleri neler? İşte ayrıntılar...



Benzin fiyatlarındaki dalgalı seyir sürücülerin elektrikli araçlara ilgi göstermesine sebep oldu. Fiyatları merak edilen Yuki Amy'in tüm detaylarına haberimizde yer verdik. Elektrik enerjisi ile tek prizle kolayca şarj edebilir özelliği ile dikkat çeken Amy ile yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Yuki Amy elektrikli Motoru, Usb Şarjı,Geri Vitesi, Dijital Km Saati, Park Koruması, Disk Freni, Led Aydınlatması ve Jel Akü gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

Yuki elektrikli Amy kaç TL? Yuki elektrikli Amy ne kadar? 

Aracın yukarıda belirtilen menzili, tam dolu şarj ile , bir kişinin kuru havada, rampa olmayan zeminde katedeceği mesafe olarak hesaplanıyor. Hava şartları ve engebeli yollarda, fazla yük binmesi gibi durumlarda aracın bu menzilinde azalma gerçekleşebiliyor.

Öte yandan Amy ile fosil yakıt kullanılmadığı için çevresel kirlenmenin önüne geçebilirsiniz. Kolay kullanımı sayesinde tercih edilen aracı fiyatları sürücüler tarafından mercek altına aldı.

Peki, Yuki elektrikli Amy kaç lira? Yuki elektrikli Amy özellikleri neler? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...


Geri Dön