Perakende

Yüksek proteinli sporcu ürünleri BİM’de! BİM 20 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM marketler 20 Eylül Salı günü için yayınlamış olduğu katalogda sporcular için ‘performans’ başlığı altında yüksek proteinli ürünler yer alıyor. İşte sporcuların seveceği proteinli ürünler..Pirinçten makarnaya, light ton balığından, yüksek proteinli peynire, yer fıstığı ezmesinden multivitaminli kahveye kadar her şey yüksek protein içeriyor

Son zamanların trendi olan sporcu içecek ve yiyecekleri BİM marketlere de geliyor. Pirinçten makarnaya, light ton balığından, yüksek proteinli peynire, yer fıstığı ezmesinden multivitaminli kahveye kadar her şey yüksek protein içeriyor.

BİM marketler daha önce de bu sporcu içecek ve yiyecekleri satışa sunarak özel bir katalog yayınlamıştı. Her hafta çeşit çeşit binlerce ürün kataloğu yayınlanan BİM marketler ‘performans’ başlığı altında bu tarz ürünleri daha çok mağazalarına getirir oldu. Ürünleri satın almak için BİM marketin mağazalarına uğramanız yeterli.

BİM marketler 20 Eylül Salı günü için yayınlamış olduğu katalogda sporcular için ‘performans’ başlığı altında yüksek proteinli ürünler yer alıyor. İşte sporcuların seveceği proteinli ürünler.. İşte BİM 20 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ayrıntılı bilgi için: Anasayfa - Bim A.Ş

Editörün notu: Bu haber 19:52 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru güncel dolar kuru 18,23 TL'dir. Euro kuru 18,26 TL, altının gramı ise 983.47 TL'dir.

Hepsiburada’da kitap kampanyası: sepette net %35 indirim! Hepsiburada 18 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM’den uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! BİM 23 Eylül 2022 fiyat listesi

A101’de haftanın yıldızları: şarküteride %30’a varan indirim! A101 18 Eylül 2022 fiyat listesi