27 / 04 / 2024

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.



Son zamanlarda gündemden düşmeyen gayrimenkul sektöründeki yeni proje yatırımları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 

Ekonomim Gazetesi'nden Sadi Özdemir’e önemli açıklamalar yapan Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yeni proje müjdesi de verdi. Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yeni projelerinin Beykoz'da hayata geçirileceğini kaydetti.

Yüksekdağ İnşaat tan Beykoz ve Göktürk e 2 yeni proje geliyor!

BEYKOZ'A 40 VİLLALIK YENİ PROJE GELİYOR


Ekonomim Gazetesi'nden Sadi Özdemir'in yazısındaki bölüm şu şekilde:

Yüksekdağ İnşaat’ın, Çamlıca’da hayata geçirdiği butik konut projesini Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ ile beraber gezdik. 

Söz konusu projede satışlar sürüyor, 2021 yılının sonbaharında başlayan inşaatta son aşamaya gelinmiş, Mayıs'ta tamamlanacak. 11 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilen bu butik projede 36 adet dubleks daire bulunuyor. Yaklaşık olarak 4 dönümü yeşil alana ayrılmış, konutlar da dubleks oldukları için her biri büyük ve rahat olarak dizayn edilmiş. Söz konusu projenin yeri yüksek olduğu için daireler İstanbul Boğazı’nı görüyor, inşaatın işçilik ve malzeme kalitesi çok iyi. 

Cemil Yüksekdağ ile sohbetimize şantiyeye yakın şirket merkezinde devam ederken kardeşi Celal Yüksekdağ da bize katılıyor. Şirketin geçmişini de merak ediyorum. Celal Yüksekdağ, “Biz Malatyalıyız, şirketlerimizi rahmetli babamız Bekir Yüksekdağ kurdu. Babamız Sultanhamam kökenli sanayiciydi. Halen de Kupon Örme olarak kumaş imalatı yapıyoruz. ‘Airfile’ denilen polyester kumaş üretiyoruz. Bu kumaş genellikle Çin’den ithal edilir ki bu açıdan Türkiye için ithal ikamesi de yapıyoruz. Bu yıl 70 milyon lira ciro bekliyoruz. Fabrikamızı da büyütme kararı da aldık. Yeni makineler de alıyoruz, yeni ürünlere gireceğiz. Toplamda 2 bin metrekare olan kapalı alanımızı 5 bin metrekareye çıkaracağız” diyor.

Peki, inşaat işleri ne zaman başladı, yeni projeleriniz var mı? Cemil Yüksekdağ bu soruyu şu şekilde cevaplıyor: “Yüksekdağ Grup olarak 2010 yılından itibaren ihşaata ağırlık verdik. Önce 187 konutluk Lemurye projesini teslim ettik. Taahhüt işleri yaptık. 2019 yılından itibaren daha nitelikli projelere geçiş yaptık. Bağdat Caddesi’nde projeler teslim ettik. Daha sonra Yüksekdağ Çamlıca’ya başladık. Biz sanayi tesisleri de inşa ettik. Kapaklı’da Lonca Sanayi Sitesi inşa ediyoruz. Söz konusu bu proje, 96 birim, 45 bin metrekarelik inşaat alanına sahip, bu sene Eylül ayında tamamlanacak. 2. etabı da 46 dönüm bir alanda yakında başlayacak. Yine bu sene içinde Beykoz’da 40 villalık bir projemize başlamak için hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Göktürk’te de ‘ortaklı bir projemiz’ olacak. Orada da 162 konut planlıyoruz, ruhsatı da alındı. Kentsel dönüşüm projeleri yapmak için de Acıbadem bölgesine odaklandık. Çünkü bu bölge çok güzel bir sosyal dokuya sahip ve binalar da çok eskimiş. Bizce orası Bağdat Caddesi bölgesinden daha cazip bir bölge.”

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 2023'te 580.6 milyon TL'lik ciro! 


Geri Dön