Ekonomi

Yumurta, un, et ve peynir derken bir ürüne daha büyük zam! Artık böyle satılacak

Yumurta, un, et ve peynir derken zamlar art arda gelmeye devam ediyor. Son olarak tuvalet kağıtlarına gelen zamların ardından marketler de yeni bir yönteme imza attı.Hatta son olarak prezervatif ve doğum kontrol ürünlerin fiyatı zamlandı

Türkiye'de gıda ürünlerin yanı sıra temizlik ve kişisel bakım ürünlerine de ciddi zamlar geldi. Hatta son olarak prezervatif ve doğum kontrol ürünlerin fiyatı zamlandı. Zaten fiyatı yüksek olan ve daha da zam gelen tuvalet kağıtlarıyla ilgili ise flaş bir gelişme yaşandı. 
 

ARTIK TEKLİ SATILMAYA BAŞLANACAK 

Büyük marketlerde bilindiği gibi tuvalet kağıtları toplu paketler içinde satılıyor. Ancak büyük marketlerde olmasa da küçük market ve bakkalların bazılarında tuvalet kağıdının tane satıldığı aktarıldı. Tuvalet kağıdı nerdeyse her eve girerken bundan dolayı tuvalet kağıdı fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bu sene tuvalet kağıdının tekine ödenen fiyatlar ortaya çıktı.
 

TANESİ 4 TL'DEN SATILACAK 

Tuvalet kağıtları fiyatları markalarına göre farklılık gösterirken tuvalet kağıdı tekli fiyatı için ortalama olarak 4 TL üzerinde para ödemek gerektiği ifade edildi. Bununla beraber daha ucuz markalardan alınacak olan paketler ile tek tuvalet kağıdı için ödenen para miktarının düşürülebileceği paylaşıldı.
 

MİGROS FİYATLAR

Viva Tuvalet Kağıdı 16’lı
52,25 TL

Selpak Deluxe Tuvalet Kağıdı 24’Lü
144,90 TL

Papia Tuvalet Kağıdı 16’lı 3 Katlı
114,90 TL

Maylo 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 16’Lı
93,90 TL 

Simide şok zam! Hemen yeni fiyatına bakın ekmekten daha pahalı!  

KDV'de yeni gelişme! Oran yüzde 31’e geriledi 

Araç ve emlakta fahiş fiyat gelişmesi! 7 maddeye dikkat