Kent Haberleri

30'lu yumurtanın fiyatı birden 64 TL'ye düştü! Fiyatları görenin aklı başından uçtu! Son dakika!

30'lu yumurta satış fiyatı 64 TL'ye düşerek, yumurta fiyatlarındaki artışın ardından ilk büyük indirimi temsil ettiği için, müşteriler hemen o markete akın etmeye başladı. İşte indirimle ilgili tüm detaylar... MedyaTava'da yer alan habere göre; ancak, bir market bu duruma çare olarak 30'lu yumurta fiyatlarında büyük bir indirim gerçekleştirdi ve müşterilerinin yüzünü güldürdü

Son dönemlerde temel gıda maddeleri arasında yer alan yumurta fiyatlarındaki artış, vatandaşların zorlukla geçim mücadelesi verdiği bir dönemde, erişimlerini daha da zorlaştırdı. MedyaTava'da yer alan habere göre; ancak, bir market bu duruma çare olarak 30'lu yumurta fiyatlarında büyük bir indirim gerçekleştirdi ve müşterilerinin yüzünü güldürdü.

YUMURTA FİYATLARI KANATLANIP UÇTU!

Son dönemlerde Türkiye'de, yumurta fiyatlarında ciddi bir artış yaşanıyor. Temel gıda maddeleri arasında yer alan yumurtanın fiyatları, birçok vatandaşın zorlu geçim mücadelesi verdiği bir dönemde, daha da yükselerek, erişimlerini zorlaştırdı.

Yumurta fiyatlarındaki artışın en önemli nedeni, maliyetlerin yükselmesi olarak gösteriliyor. Yem fiyatlarında yaşanan artışlar, kümes hayvanlarının bakım ve beslenmesi için gerekli olan maliyetleri de yükseltiyor. Ayrıca, kümeste yaşanan salgın hastalıklar da yumurta üretimini olumsuz etkileyerek, fiyatların artmasına neden oluyor.

Son birkaç ayda, 30'lu yumurtaların fiyatı neredeyse yüzde 100 oranında arttı. Normal şartlarda 40-50 TL civarında satılan 30'lu yumurtalar, şimdilerde 80-90 TL'ye kadar yükseldi. Bu durum, vatandaşların daha az yumurta tüketmesine neden olurken, özellikle düşük gelirli ailelerin hayatını olumsuz etkiliyor.

YUMURTANIN FİYATI 64 TL'YE DÜŞTÜ!

Yumurta fiyatlarında yaşanan artışlar sonrasında "bizdemevcut.com" web sitesinde 30'lu yumurtanın satış fiyatı 64 TL'ye düştü. Bu indirim, piyasa fiyatlarına kıyasla oldukça cazip bir fırsat olarak görüldü ve birçok vatandaş hemen bu markete yönelerek indirimli ürünleri kapmak için harekete geçti.

Normal şartlarda 80 TL civarında satılan 30'lu yumurtalar, bu indirimle birlikte oldukça uygun bir fiyata sunuldu. Marketin bu adımı, vatandaşların en temel ihtiyaçlarından biri olan gıda maddelerine erişimlerini kolaylaştırdı ve birçok aileye nefes aldırdı.

Halkbank'tan son dakika açıklaması! Çok acil hemen bakın, on binlerce kişiyi ilgilendiriyor!
Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Başvuran ve şartları karşılayanlara anında 700 TL para verilecek!
Ünlü ekonomist altın tam bu kadar olacak dedi, vatandaşlar kuyumcuda kuyruk oluşturdu!