24 / 06 / 2024

Yunanistan'a yerleşen Caner Özyurtlu'dan kira çıkışı! En büyük sorunum barınma endişesiymiş...

Yunanistan'a yerleşen Caner Özyurtlu'dan kira çıkışı! En büyük sorunum barınma endişesiymiş...

Türkiye'yi terk edip Yunanistan'a yerleşen ünlü oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu, barınma endişesinin hayatını etkilediğini açıkladı.



Caner Özyurtlu, Türkiye'yi terk edip Yunanistan'a yerleşmişti. Özyurtlu, hayatında ilk defa barınma garantisi olduğunu söyledi ve anksiyetesinin yüzde 95'inin barınma endişesi olduğunu yeni öğrendiğini açıkladı.

'BARINMA ENDİŞESİ'

Caner Özyurtlu, hayatında ilk defa barınma garantisi olduğunu söyledi. “Önceden kapitalizmi savunuyordum, komünistim şu anda” diyen Özyurtlu, “Anksiyetemin yüzde 95'inin barınma endişesi olduğunu bilmiyordum” ifadesini kullandı.

KİRA STRESİM YOK, HUZURLUYUM!

Oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu, YouTube'da Potkal Psikoloji kanalında Mehtap Güngör'ün konuğu oldu. Özyurtlu, "Kira stresim olmayınca bu kadar huzurlu uyanabileceğimi, anksiyetemin yüzde 95'inin barınma endişesi olduğunu bilmiyordum. Yani ve çok sinirliyim şu anda" diye konuştu.

Yunanistan a yerleşen Caner Özyurtlu dan kira çıkışı! En büyük sorunum barınma endişesiymiş...

HAYATINDA BİR İLK!

Özyurtlu ''Benim hayatımda ilk defa barınma garantim oldu, 1 senedir. Ve önceden kapitalizmi savunuyordum, komünistim şu anda. Çünkü ben hayatın bu kadar değişeceğini düşünmüyordum.'' dedi. 

CANER ÖZYURTLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Caner Özyurtlu 23 Mayıs 1986’da İstanbul’da doğdu. Bölümü’nden 2005 yılında İzmit Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim mezun oldu. Daha sonra ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü`nden mezun oldu.

2005 yılında kurulan İstanbul Kraliyet Tiyatrosu ekibinde kuruluşundan itibaren yer almaktadır. Özyurtlu, 2009 yılında ağabeyi Alper Özyurtlu ile birlikte kurdukları “Ac Film” yapım şirketinde sinema filmleri, müzik videoları ve televizyon projeleri üretmektedir.

Elveda Rumeli, Doktorlar, Kızlar Yurdu, Nefes Nefese, Sınav, Nefes Nefese, Okul, Ulan İstanbul gibi yapımlarda yer aldı ve bu performansları ile takdir toplayıp ülke çapında tanındı. Erdem Yener’in “Belki”, FOMA’nın “İnsafsız” isimli çıkış parçalarının video kliplerini yönetti.

Ünlü aktörün yazdığı “Görünmeyenler” ve “Ev” isimli senaryoları da beyazperdeye taşındı. 2015 tarihinde “Hayalet Dayı” adlı sinema filminde başrolde yer aldı. Aynı yıl senaryosunu Serkan Altuniğne’nin yazdığı “Yok Artık” filminin yönetmenliğini yaptı. 2016’da ise “Yok Artık 2”’nin yönetmenliğini yaptı.

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!

Geri Dön