Genel

Yurdal Sert, Arap Emirlikleri inşaatlarını kontrol edecek!

İvana Sert'in ardından Yurdal Sert de Türkiye'yi terk etti. İkoncanla ilgili şok iddialarda bulunan işadamı, 1 aydan fazla yurt dışında...

 Yurdal kaçtı!

Eşi Yurdal Sert'in ihanetinin ardından ailesinin yanına Sırbistan'a giden İvana Sert'ten sonra şimdi de sosyetik işadamı Türkiye'yi terk etti. İkoncanın kendisini yakın dostu Hatem Yavuz ile aldattığını iddia eden işadamı, bundan 2 gün önce tasını tarağını toplayıp ülkeden ayrıldı. Yurdal Sert, şimdilerde Dubai'deki işleriyle ilgileniyor.

TELEFONUNU DA DEĞİŞTİRDİ
Olay yaratan davası nedeniyle sıkıntılı günler geçiren işadamı, bir süre Dubai'de kalıp ardından Katar, sonra da Uzakdoğu'ya gidecek. Avukatına "Ben gelene kadar ortamı sakinleştir" diyen Yurdal Sert, cep telefonu numarasını da değiştirip dış dünyayla irtibatı kopardı.

DESTEK KARDEŞTEN
Yurdal Sert'e yurt dışı seyahatinde kardeşi Kaan Sert eşlik ediyor. Yurdal ile Kaan Sert kardeşler, Birleşik Arap Emirlikleri ve Uzakdoğu'daki inşaatlarını kontrol edecek.

iDDiALAR BUNALTTI
Yurdal Sert, Hatem Yavuz'un ortaya attığı 'Kokain bağımlısı, eşiyle aynı yatağa girmiyor' iddialarıyla sıkıntılı günler geçirdi.

EŞİNDEN MESAJ
İvana Sert, eşinin Türkiye'den ayrılışıyla ilgili; "Umarım, biraz düşünüp doğru yolu bulur"
Takvim