02 / 05 / 2024

Yurtiçi Kargo'da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Yurtiçi Kargo'da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Kargolarınız artık belirlenen hatlarda 48 saat yerine 24 saatte teslim edilecek. Yurtiçi Kargo, YK Plus 24 hizmetini duyurdu. İşte YK Plus 24 projesi...



 Yurtiçi Kargo YK Plus 24 projesi ile İstanbul, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon illeri arasında ulaştırılan kargolar, artık 2 gün yerine 24 saat içinde adrese teslim edilecek.

Yurtiçi Kargo’dan acil ulaşması gereken şehirlerarası kargolar için müşterilerine yeni bir müjde geldi.  Yurtiçi Kargo,  YK Plus 24 projesinin duyurusunu yaptı. Yurtiçi Kargo YK Plus 24 projesi, belirlenen hatlarda 48 saat olan teslimat süresini bundan böyle artık 24 saate indiriyor. İstanbul’dan Gaziantep, Malatya, Trabzon, Diyarbakır ve Erzurum’a giden ve Gaziantep, Malatya, Trabzon, Diyarbakır ve Erzurum’dan İstanbul’a gönderilen kargolar artık müşterinin talep etmesi halinde 24 saat içinde teslim edilecek.  

Yurtiçi Kargo da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Yurtiçi Kargo Kargo Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan, şimdilik sadece İstanbul, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon illeri arasında başlayan ve ilgi çeken YK Plus 24 Projesi’nin detaylarını açıkladı.  İstanbul, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon’da yaşayan tüm müşterilerin sözleşmesi olsun ya da olmasın Yurtiçi Kargo YK Plus 24 gönderisi yapabileceğine vurgu yapan Canatan, belirtilen illerdeki tüm Yurtiçi Kargo birimlerinden bu hizmetin alınabileceğini de söyledi.


Geri Dön