Teknoloji

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?

Sweatcoin adlı uygulama ile yürüyerek 1000 dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece yürümek! Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi? İşte bütün detaylar... Eğer siz de kolayca para kazanabileceğiniz bir yöntem arıyorsanız okumaya devam edin

Son zamanlarda pek çok kişi evden kolay şekilde para kazanmanın yollarını arıyor. Eğer siz de kolayca para kazanabileceğiniz bir yöntem arıyorsanız okumaya devam edin...

Sweatcoin isimli bir uygulama size yürüyerek para kazanma fırsatı sunuyor. Üstelik dolar üzerinden. Bu uygulama son zamanlarda oldukça popüler oldu. 

Sweatcoin adlı uygulama, bir gün içerisinde attığınız adımları sayıyor ve bunu GPS verilerinizle karşılaştırarak onaylıyor. Uygulama gün içinde atılan her bin adım için 0.95 Sweatcoin veriyor. 

Sweatcoin uygulaması ile yürüyerek sweatcoin elde edebilirsiniz. Kazandığınız coinler ile Açık Arttırmalara katılarak ortalama değerleri bin dolar olan ürün veya hediye çeklerini alabilirsiniz. Ayrıca bu uygulamaya çok sayıda arkadaş daveti gerçekleştirdiğinizde bin dolar sahibi olmaya hak kazanıyorsunuz.

Bu uygulamaya Playstore ve AppStore üzerinden ulaşabilirsiniz.  Peki, Sweatcoin'de nasıl 1000 dolar kazanabilirsiniz? Sweatcoinle para kazanma nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

SWEATCOIN İLE 1000 DOLAR KAZANMA!

Sweatcoin adlı uygulama ile 20 bin Sweatcoin karşılığında 1000 dolar kazanabilirsiniz. Ancak bu fırsattan herkes yararlanamıyor. Bu fırsattan faydalanmak için çok sayıda arkadaş daveti gerçekleştirmeniz gerekiyor. Henüz bu arkadaş davetinin kaç kişi olması gerektiğine dair bir bilgi verilmedi.

SWEATCOIN UYGULAMASI ÜCRETLİ Mİ?

Sweatcoin uygulaması yüzde yüz ücretsiz bir uygulamadır.

NASIL SWEATCOIN KAZANABİLİRSİNİZ?

Sweatcoin uygulamasında sweatcoin (SWC) kazanmak için 3 farklı yol bulunmaktadır.

1 - Yürüyüş yaparak

2 - Arkadaşınızı davet ederek

3 - Reklam izleyerek

SWEATCOIN AÇIK ARTTIRMA İLE NELER KAZANABİLİRSİNİZ?

Sweatcoin yeni güncellemesi ile birlikte “Açık Arttırma” (Auctions) ile ödül veriyor. Açık arttırmalarda belirli zaman içerisinde, teklif edilen ürüne, en yüksek sweatcoini teklif eden kullanıcı ödülü kazanır. Başlıca ürünler Playstation 5, Amazon 1000$ hediye çeki, Zara 1000$ hediye çeki, Samsung TV… 

SWEATCOIN ÜYELİK PAKETLERİ NELER? GÜNLÜK COIN KAZANMA LİMİTİNİ ARTTIRMA NASIL YAPILIR?

Sweatcoin uygulamasında yürüyerek günlük kazanabileceğiniz maksimum coin miktarı bulunmaktadır. Bu miktarı dilerseniz kazandığınız coin karşılığı arttırabilirsiniz. Bunun için üyelik paketleri vardır. Üyelik Paketleri;

1) Mover Paketi: Başlangıç paketidir. Ücretsizdir. Bu paket ile günlük yürüyerek maksimum 5 Coin kazanabilirsiniz.

2) Shaker Paketi: Aylık 4.75 Sweatcoin karşılığı ile bu pakete yükselebilirsiniz. Bu paket ile günlük yürüyerek maksimum 10 Coin kazanabilirsiniz.

3) Quaker  Paketi: Aylık 20.00 Sweatcoin karşılığı ile bu pakete yükselebilirsiniz. Bu paket ile günlük yürüyerek maksimum 15 Coin kazanabilirsiniz.

4) Breaker Paketi: Aylık 30.00 Sweatcoin karşılığı ile bu pakete yükselebilirsiniz. Bu paket ile günlük yürüyerek maksimum 20 Coin kazanabilirsiniz.

5) Trouble Maket Paketi: Aylık 6,49 TL karşılığı ile bu pakete yükselebilirsiniz. Bu paket ile günlük yürüyerek maksimum 50 Coin kazanabilirsiniz. 

Emekliye 5000 TL! Başvuran alıyor, işte detaylar!
Bankalar promosyon kampanyalarını güncelledi! Kasım ayı emekli promosyonu 2022 ne kadar?
İkinci el otomobillerle ilgili Yargıtay’dan flaş karar! Hapis cezası geliyor