Teknoloji

Yürüyerek para kazanabileceğiniz 3 uygulama!

Sadece yürüyerek para kazanabilirsiniz! Bunları yapmak için sadece istediğiniz uygulamayı indirip yürüyün! İşte ayrıntılar... Ama kesinlikle yürüyerek para kazanmaktan daha fazlası var

Yürüyerek para kazanmak internet fenomeni gibi görünen reklamlardan birini andırıyor. Ama kesinlikle yürüyerek para kazanmaktan daha fazlası var. Son zamanlarda en popüler çevrimiçi para kazanma yöntemlerinden biri olarak ortaya çıkan bu fikri baz alan uygulamalardan bazılarını bir araya getirdik.

Adım adım para kazanmanızı sağlayan birçok uygulamadan bir veya birkaçını akıllı cep telefonunuzua indirmek dışında  ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Peki, yürüyerek para kazanabileceğiniz uygulamalar hangileri? İşte ayrıntılar...

 

1. SweatCoin

Yürüyen para kazanmanın ilk temsilcisidir. Bu, endüstrinin genel olarak gelişmesini sağlayan ana uygulamadır. Platformun Android ve IOS marketlerdeki uygulamasını indirdikten sonra tek yapmanız gereken basit bir kayıt formu doldurmak. Bir uygulamaya izin verdiğinizde, gerçekleştirdiği her adım uygulama tarafından sayılır. Gün sonunda uygulamaya giriş yaptığınızda adımlarınızı SweatCoin isimli bir kripto para birimine dönüştürebilirsiniz.

Ortalama olarak, sistem size her 1.000 adım için 1 SweatCoin verecektir. Swetcoin'in değerini öğrenmek istiyorsanız, şu anda piyasada ortalama 0,000009421 dolardan işlem görüyor. Bu nedenle, kazanma potansiyeli çok düşüktür. Ancak, günde yalnızca bir kez uygulamaya girmeniz gerekir. Uygulamaya ek olarak reklam izleyerek para kazanma imkanı da bulunmaktadır. Bu yöntem ek gelir için de kullanılabilir.

2. Evidation

Google Play ve Apple Store'da bulunan bu uygulama genel olarak karmaşık bir sağlık uygulamasıdır. Sadece platform üzerinde yürümeyin. Ayrıca uyuyarak, egzersiz yaparak ve yemek yiyerek de para kazanabilirsiniz. Tüm bunları yaparken, bu uygulamanın bana neden para kazandırdığını merak edebilirsiniz. Genel olarak anketlerden ve reklamlardan elde edilen kazançlar sizinle paylaşılır. Uygulamanın bu günlerde giderek daha popüler hale geldiğini görebilirsiniz. Ancak, genellikle her işlemden ne kadar kazanç elde edeceğinizi bilemezsiniz. İşlem düzeyine ve kullanıcılara bağlı olarak farklı gelir modelleri vardır.

Evidation'daki her 10.000 puan için 10 dolar kazanabilirsiniz. Uygulamayı aktif olarak kullanan kullanıcılar, söz konusu puanlara yedi gün içinde ulaşabileceklerini söylüyor. Dolayısıyla bu konuda Sweatcoin'den daha başarılı olduğu düşünülmektedir. Ancak, uygulamaların her zaman birçok aşamada etkileşim gerektirdiğini unutmayın. Bu nedenle pasif gelir sağlayan uygulamalardan biri değildir. Evidation'ı kullanmak ve para kazanmak tamamen ücretsizdir. Müşteriden herhangi bir ek ödeme talep edilmemektedir.

 

3. Winwalk

anlaşılacağı gibi yürüyerek para kazanmanızı sağlayan bir uygulamadır. Yürüyerek para kazandıran diğer uygulamalara göre çok daha kazançlı bir uygulamadır. Bunun nedeni, platformun kullanıcıyı GPS ile kontrol etmek yerine yalnızca telefonun adım sensörünü kullanmasıdır. Bu sayede uygulamanızı daha az internet ve daha az yük tüketimi ile kullanabilirsiniz.

Platformda sadece yürüyerek değil; yorum yazarak, takip ederek, anket doldurarak ve video izleyerek de para kazanabilirsiniz. Pek çok referans sitemi aracılığıyla da gelirinizi artırma şansı sağlarsınız.

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?
Prizde bırakılan şarj aleti elektrik faturasına nasıl yansıyor? İşte şoke eden gerçek!
Fakir Chefry Airfryer fiyatları şoke etti! İşte 18 Kasım 2022 fiyat listesi