30 / 04 / 2024

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat'ın eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kim olduğu ve Yusuf Canbolat'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Yusuf Canbolat KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesidir. Yusuf Canbolat, Osmaniye ‘de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünden 1988 senesinde mezun olmuştur. Daha sonra, 1990 senesinde Albaraka Türk Genel Müdürlük Fon Kullandırma Müdürlüğünde iş hayatına başlayan Sayın Canbolat, 1990-2015 seneleri arasında Katılım Bankacılığı sektöründe, Proje Pazarlama ile Mali Tahlil ve İstihbarat Müdürlüğünde uzman yardımcısı ve uzman, akabinde Adana,  İzmir  ve  Ankara  -Ulus şube müdürü, son olarak da Ege Bölge Müdürü olarak görevler yapmıştır.

Yusuf Canbolat, 2015 yılında Elazığ Belediyesi Ulaşım A.Ş.’ de Genel Müdür Yardımcılığı görevi yapmış daha sonra ise Mayıs 2016 – Kasım 2019 tarihleri arasında da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı olarak görevde bulunmuştur. PTT Biriktirme Yardım Sandığı ve PTT - İMS A.Ş.’ de Yönetim Kurulu Başkanlıkları görevlerinde bulundu.

 Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Aralık 2019 – Kasım 2020 döneminde PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde müşavir olarak görev yapan Canbolat, 2 Kasım 2020 tarihinden bu yana KARDEMİR A.Ş.’ de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

KARDEMİR HAKKINDA

Kardemir, Türkiye’nin ilk entegre demir çelik fabrikası olarak temellerini Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ulusal sanayileşme hamlelerinden birisi olarak dönemin Başbakanı İsmet İnönü tarafından 3 Nisan 1937 yılında  gerçekleşti Buna göre, ilk yüksek fırın 9 Eylül 1939’da ateşlendi ve  10 Eylül 1939’da İlk Türk Demir üretimi yapıldı.

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 


Geri Dön